Under tiden vi promenerade tänkte vi, bergen eller sjön, bergen eller sjön, det slutade vid sjön. En ganska bra bit att promenera. Den här vägen är inte alls rolig att gå, det är 30 km/h men folk kör ändå som dårar, ingen trottoar och knappt något dike att gå i, mest i det var det lerigt och blött.

Men vi var tvungna att ta den biten för att komma vidare.

En lättnad att komma ut till korsningen där man känner sig tryggare och snälla bilister släpper fram en över gatan, även om det inte finns något övergångsställe 😍

Helt otroligt hur mycket det byggs här också ... hur mycket som helst känns det som ...

Upp på gatan som leder till Turtle Lake.

Och ännu mer bygge i närheten av den.

Till slut kom vi fram, och vilket lugn det är där. Helt stilla, varmt, glada hundar och människor.

Är så glad att denna lilla oas inte är så långt från mig, och jag undrar själv varför jag inte går dit oftare med jycken, för han älskar denna miljö, han blir helt nipprig.

Som ni trogna följare redan vet är ju Junior livrädd för havet, nyfiken ... men skraj. Han skäller på mig och andra badare och surfare när vi är på väg ut för ett dopp eller lek och försöker hindra oss att gå ut i vågorna.

Turtle Lake är en annan sak ... i den ska han plumsa i, om och om igen, han tycker det är jättekul och blir helt galen och leksen. Nästa gång vi går dit ska jag ta med mig två extra koppel och binda ihop till ett, så får vi se hur långt han vågar gå ut i sjön. Kopplet han hade idag kommer han inte längre än till magen, om jag inte offrar mig och följer med ut en sväng, och det kan jag säga: Det gör jag inte!!! Inte sätter jag mina fötter i den botten, hahaha 😝.

Jag vågar heller inte släppa honom lös där. Livrädd att han ska jaga änderna alldeles för långt ut och drunkna, vet ju inte om han kan simma 😱

Efter ca 20 minuter gick vi hemåt igen .... det tog exakt två timmar att promenera fram och tillbaka + de 20 minuter vid sjön.

Nästa gång ska vi ha lite picknick med ... godis/kakor till Junior, vatten, vin/öl och goda snacks, vindruvor och annat gottigt ... stanna längre och ha det jättemysigt!

Finns väldigt bra picknick-bord och bänkar man kan sitta vid, dessutom gott om dem så man slipper trängas om det skulle vara mycket folk ... till och med små grillstäder. Perfekt!


Det är riktigt varmt idag!!! Skulle lämnat jackan hemma ... den hängde bara över min arm hela vägen så jag nästan fick kramp i armen efter två timmar ....

Gillar

Kommentarer

Liza
Liza,
Du får köpa en flytväst så kan han simma runt hej vilt och jaga änderna! 😂
IP: 82.99.3.229