I förrgår tog vi en promenad. Jag ångrade att jag inte hade någon bikini på mig när vi passerade den här skylten ...

Så det blev inget dopp på Naô, och fortfarande har jag inte varit på den pool cluben, fast jag sagt miljoner gånger att jag ska dit och checka in stället.

Fortsatte vidare, och ni som vill köpa lägenhet här finns ju dessa att spana in.

... vi började med lite lätt lunch på El Dorado. Får aldrig nog av deras avocado och räktapas ...

... vidare gick vi, och jag smälter när jag ser denna kombination av dessa blommor med husväggsfärgen ... tycker det ser så fint och gulligt ut ...

... promenerade vidare ...

... och till slut hamnade vi i La Campana ... och tog en iskall öl i det gamla polishuset. Som ni ser går The Bodyguard flera meter framför mig, det är bara för att han ska ha koll så vägen är fri från rövare och banditer, men han har ingen koll på vad som kan hända mig där bakom

Traskade vidare. Gillar La Campana mer och mer, så mysigt och mer spansk känsla än uppe hos oss i Aloha ...

Vidare gick vi till svensk affären Scandi. The Bodyguard saknade väl något "svenskt"

Promenaden fortsatte, uppför berg och djupa dalar . Jag började bli slö och småhungrig, men jag kunde se ljuset framför mig.

Då asade The Bodyguard med mig till Torre del Andalucia och placerade mig på en stol på svenskrestaurangen Noella's. För en stund lockade poolen mig så in i bomben och jag satt tyst och övervägde om jag skulle bada i underkläderna i smyg, tills jag såg badvakten ... hade nog inte varit så populärt kan jag tro.

The Bodyguard beställde in och bjöd mig på dagens rätt ... vilket först kom in en salladstallrik ... Gud i himlen! Pizzasallad!!! Det var länge sedan ... så gott!

Efter det kom en tallrik med kokt potatis och kalvgryta med dill ... gaaahhhh!

Proppmätta gick vi vidare och undrade om denna kossa saknade sin kalv, man vet ju aldrig. Men jag tyckte hon såg lite konstig ut, som om hon var stenad och i något chocktillstånd. Minns knappt hur en frisk och levande ko ser ut, har inte sett någon på flera månader nu.

Glömde det där med kossor och kalvar ganska snabbt när jag såg den vackra utsikten.

Vi gick hem och jag rusade ner till poolen.

Igår var det en slapp dag, jag låg vid poolen från 12.30 - 18.00 ... gick hem, lagade till pasta med stekt kalkonfilé ... käkade, satte mig på balkongen och tittade på tre avsnitt av 12 Monkeys. The Bodyguard var ute på äventyr.

Nu är det tvätt som gäller, och senare till skolan på möte.

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Vilken härlig promenad! Men jag kan förstå att du var sugen på ett dopp i den här hettan!rendahlispanien.wordpress.com
Carita Liljendahl
,
Härliga bilder och hungrig blir man. Älskar bougainville!debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229