Jag asade med mig jycken till skolan för att säga hej. Där fick jag en fantastisk nyhet!
VI SKA FLYTTA!!! 🤗
Alltså, skolan ska flytta... in till centrala Marbella! Kan inte bli bättre 😍. I och för sig får jag en aning längre till jobb, men vad gör det?
Fick en cykel för två år sedan som jag aldrig har använt... så nu kan jag börja använda den i bra väder, och få supermotion... Fiii fasiken vilka benmuskler jag kommer få 🤣. Jag bor ju i Nueva Andalucia, så det är ju en bit. Men kan cykla på strandpromenaden in till city, så det blir en finfin väg.

Imorgon börjar jag packa ner alla mina redskap, läroböcker och make-up i flyttlådor. Så kul och frisk start på säsongen.
Är otroligt taggad!

Efter det tog jag hunden till hundparken. Satte mig på en bänk i solen. Hällde upp lite vitt vin i en plastkopp (som jag snott från skolan, plastikoppen alltså). Började knåpa på en mini macrameväska, blir perfekt för mobil eller något annat smått.

Hunden busade runt, i sol och skugga, gjorde som han ville.

Tänk så skönt, för både mig och honom. Komma hemifrån, göra det vi vill, utomhus, större ytor för jycken att leka runt på och njuta. Istället för att sitta hemma på balkongen och göra samma sak, men i begränsad yta.
Detta kommer vi göra om fler gånger 😍.

Vi var nog i hundparken i två timmar! Undertiden jag knåpade lyssnade jag på två poddar jag fastnat för, som jag skrattar mycket åt, men de är även allvarliga. Kul historier bjuder de på iallafall.
Poddarna är : Michaela Delers och Janni Delers podd, Two of a kind, den andra är JLCs podd, Mellan himmel och jord. Jag skrattar så jag håller på att kissa på mig ibland, hahaha... 🤣❤️
Jag som aldrig varit en poddlyssnare förr.

Till slut blev jag sjukt kissnödig och tog då hunden i koppel och travade hemåt genom parken.

Genom "skogen" och Junior så klart var tvungen att springa i vatten/gyttjepölarna om och om igen tills han till slut sprang ikapp mig.

Nu ligger han totalt utslagen med torkad lera upp till armhålorna och hela magen... Gissa en som ska ner i badkaret när han vaknar, hahaha...

Gillar

Kommentarer

Carita
,
Olika nystarter är alltid kul!
Det kommer att bli bra då du har så fin inställning!
debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Mycket!!! Jag som var nära på att säga upp mig 😲 Vilken tur jag inte gjorde det 🤗nouw.com/marbellatanten
SOLOCHSALTAVINDAR
,
Så härligt ni har det 😍 jag lyssnar också på poddar, skönt när man städar, diskar,lagar mat el går till jobbetnouw.com/solochsaltavindar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229