Äntligen blev min planthållare klar, och jag är så nöjd så ni anar inte :-D

Från en ful blomlådehållare som dessutom var för stor, har den nu förvandlats till något vackert, i mina ögon. En fin inredningsdetalj som gör nytta och inte tar någon onödig plats.

Man kan såklart även göra den på en gren/pinne eller stång och hänga vart man vill ha den, inne eller ute.

Mittersta delen hade jag Youtube som hjälp, eftersom jag inte är helt 100% hur man knåpar själv utan hjälp (fast nu tror jag att jag vet ;-) )

De två andra delarna såg jag en bild och luskade ut själv hur jag skulle knyta knutarna + lade till lite eget från en bild i mitt egna huvud. Sidodelarna är då själva planthållarna.

Så klart ville Junior vara med titt som tätt, helst sitta i mitt knä, eller stå på mina ben, hahaha ...

Taaadaaaaaa! FÄRDIG!!!

Jag blev så trött på mina tre kaktusar som fått otroligt mycket ohyra, så jag slängde ut möget, skurade blomlådan och satt ner de tre nya blommorna som jag köpte på Linda vista garden center härom dagen.

Min basilikaplanta och koriander är nu även de på sina platser ... hur länge koriandern håller det återstår att se *gulp* ... läste nämligen att de är rätt svåra, och jag med mina bruna fingrar så kan allt hända, :-D

Lilla vattenkannan har sin plats bakom "gardinen" ... perfekt att gömma den där.

Hej hej!

Hejdå!

Sen satt jag ute på balkongen många timmar och beundrade mitt verk, och klappade mig själv på axeln över mitt tålamod att ha orkat knyta ihop allt ...

Så mycket att jag inte visste om jag skulle titta på mitt verk eller på den nya serien jag börjat se på, som heter "Age before beauty".

Lördag ... tvätt i maskinen, lite städ och sen kanske jag går till marknaden och kollar om någon gubbe säljer rosmarin, mums att ha färsk på ungspotatis, kyckling eller annat.

Känns även nu lite lyxigt att kunna gå ut på balkongen och plocka lite färska blad och slänga i matlagningen .... pesto ska göras, chilipaste ska göras och ny chili/vitlöksolja ska göras, helst idag :-D

Vad ska Ni hitta på?

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Så fint det blev. Du är verkligen duktig 😊rendahlispanien.wordpress.com/
Liza
,
Blev ju jättefint!! www.silverholt.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229