... med det ena och det andra. Helt slut i huvudet ... mer eller mindre sömnlös natt, eller jag vet inte ... drömt att jag försovit mig, drömt att jag varit vaken, drömt om att jag måste somna, drömt om att jag sovit ... inget av det vet jag om det är sant eller inte ... jösses! Vet bara i klart tillstånd att jag vaknade en gång av att jag trodde jag försovit mig, men när jag tittade på klockan var hon bara 03.30 ... vilken lättnad!!! Sen gick det utför i drömmarnas värld ... om jag vaknat eller sovit, eller vad som hänt. Vaknade ändå ganska "pigg" kl. 08.10, slog på kaffekokaren som jag förberett kvällen innan (guld värt!), in i duschen ... kaffet klart lagom tills man är klar i badrummet ... Iväg till jobb och möta min första elev som har två dagars försprång än de svenska eleverna som kommer på onsdag. Min första elev är från Irland ... förstår ni hur koncentrerad man måste vara för att förstå det irländska språket? Jag förstår väldigt väl om mina öron är på spets ... men jeeeezuz ... vilken dialekt! Så därför är jag helt slut i huvudet. Men kul är det, så jag ska inte klaga 😜.


Nr mitt arbetspass var slut ringde jag The Bodyguard och frågade vart han var ... precis kommit hem sa han. Faaan ... tänkte jag. Gick till affären och köpte in mat, vidare för en ensam aw öl på El Jardin ... inte helt fel! Mina ben och huvud snurrade varv, så väl värt att betala 2 euro för en liten öljäkel och slappna av.

Vidare hem och började mecka ihop mat. Lite köttstycken, pommes med rosmarin, beasås och stekta champinjoner och skivade zuccinisar i pyttelite soya och mycket ljus sirap .... ja, och såklart lite pepparmix, örtsalt och lite smula av färskt chili, gudomligt gott!!! Fi fan, jag är nog Mästerkocken själv! När jag vill ... 😁

Nu sitter jag här på balkongen med ett halvt glas vin med halvkoma i sinnet ... måste ut med jycken innan jag deckar ihop totalt. Egentligen vill jag bara hoppa ner i kanindräkten och glo på ett avsnitt av Fear the Walking dead ... NU, BUMS! Men har man skaffat husdjur så har man, bara till att ta ansvaret ... man vill ju inte ha kiss och bajs i lyan 😝.

Sov gott vänner så hörs vi imorgon.

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Hemskt med sådana drömmar..😣Omg den middagen...såå gott det ser ut! Langa hit den tallriken😁🤗💝nouw.com/solochsaltavindar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229