Fiiii fasiken vad det regnade igår, det tar inte många timmar förrän regnet skapar kaos.
Polisen, brandkåren tjöt mer eller mindre non-stop från förmiddag till eftermiddag, galna bilköer på småvägarna jag bor vid, tut och tjut så jag höll på att få tinitus.
Viadukter runt om var översvämmade och bilar nästan simmade runt.

Bilderna här är lite tagna från nyheter och fb.
Ni kan ju förstå kaoset som uppstod ... samma visa år efter år. Men tack och lov bor jag inte på Mallorca ... där var det värre 😲

Det blev ett uppehåll och jag passade på att gå ut med jycken ... så klart det började stänka till igen så vi tog skydd på ett café, och solen började titta fram igen.

De små äckliga sniglarna började titta fram, många av dem! Vanliga fall bryr jag mig väl inte så mycket om kryp av olika slag, men blir det för många då äcklas jag och sparkar iväg dem så de inte kryper in i Junior päls. Sorry alla krypälskare, men hellre sparka iväg dem än att trampa på dem ... jag ger dem inga karatesparkar om ni tror det, bara en liten kick och de slemmar iväg åt ett annat håll.

Nu är det strålande solsken och luften är frisk. Åskade och blixtrade en hel del inatt, jag avskyr åska!

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
,
O herregud så mycket vatten nouw.com/2barnsmammaochfru
MarbellaTanten
,
Det är helt galet när regnet kommer hit till solkusten :-Onouw.com/marbellatanten
Carita Liljendahl
,
Usch, sådant kaos ni haft! I Conil de la Frontera hade vi sol och värme 4-10 oktober, +24 minst varje dag. Inte en droppe regn. Först på avresedatumet den 11 oktober regnade det, i Malaga... I Sevilla hade vi +33.debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Väldigt konstigt väder här nu ... ösregn, sol o värme, ösregn och sol, hela tiden.nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229