... dåligt minne så ska jag säga det igen, det jag sa igår: "Jag skulle bli bjuden på middag när jag kom till Helsingborg igår kväll."

Först blev jag ledd genom Helsingborg via telefon, mot det södra hållet av stan ...

... genom stadsparken ...

 

... där kan man titta och fota världens minsta sjö med fontän om man har lust till det ...

... och cafebord med tillhörande stolar ... picknick kan man ha om man har lust med det ...

... man kan också lukta på blomstrande träd ...

... och svalka sig i den stoooora fontänen ... jag gjorde det inte, hade ju middag som stod på schemat ...

... oj, tänkte jag ... vad de har gjort om på söder, vilket jag inte varit på på år och dar ... nyckelpigor och grejer ...

... där efter gick jag "vilse".  Fram med mobilen och ringa igen ... Jaha, skulle vi mötas på en spelhall?!

... snäll som jag är gick väl in och hoppades på att det var slut på biljarden. Vad tro ni händer då? Jo, jag blev "tvingad" att spela en runda ... GOSH! Det gick ju käpp åt helvete milt sagt.

... Nu var det så att jag trodde Erik och Natti skulle äta med oss, men Natti var inte på plats , hon är så jäkla rolig och underbar den kvinnan. Istället hade Erik ringt in sin 22-åriga dotter med pojkvän och lovat dem middag ... vad tror ni händer? Jag och Alexandra undrade när fan vi skulle äta, då detta spel aldrig verkade ta slut. Vi blev matade med öl ... ... mätt blir man också av det, men asså!

Till slut gav vi oss iväg, och min matsugentarm tog fart ... den skrek: "ENDLICH!!!" eller hur man nu stavar. Vad händer då tror ni?

Jo, hamnar på Telegrafen! inget ont för det stället, för jag såg deras hotta kycklingvingar framför mig, bättre än inget tänkte jag. Vad tror ni händer? Jag fick en öl och en omgång i dart!!! plus att Eriks vackra 22-åriga dotter tvingade 45+ mig att dricka en lakritsshot! Ärligt talat, sist jag drack en sådan var jag i hennes ålder. Jösses, magen vände sig på sidled.

Sen var det dags igen ... för mat! Vad händer då tror ni? Jo, typ alla kök hade stängt! Och det blev mer öl på något nyöppnat ställe som jag inte ens vet vad det heter. Mycket av den tiden var att hjälpa en stackars finsk kvinna med en megastor resväska att hitta till hennes hotell ... slutade med att jag frågade om hon hade pengar till taxi, för det hotellet hon skulle till låg låååångt bort. Jag ringde taxi och hon kom iväg i trygga händer ... tror jag

Hur ska jag kortfatta den middagen? Hur enkelt som helst. Middagen lika med öl ... och inte ens en jordnöt till!!!

På råga av all min bakfylla idag ... så var tonåringarna i butiken vilda som djur och krossade den här!

... vad säger man? Tja, nu blir det fan inga 10% rabatt för er!

Är nu i trygga händer igen ... det vill säga med mig själv.

#blogg100

80/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Oj, jag trodde du skulle bli bjuden på riktig middag! Jag hade nog blivit sur och gått därifrån!rendahlispanien.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Trodde jag med ... hoppet fanns hela kvällen om mat, tills jag somnade. 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229