... så anar ni inte hur jag känner mig idag. FiiiiifaaaAaaannnn vad jag jobbade non-stop under 4 timmar, värsta träningspasset kan jag säga. Var ju ensam idag på jobb, och det kom mer folk än väntat, men det gick och jag mådde superbra. Tiden gick i rasande fart .

Kom aldrig hem igår ... syrran ringde och drog med mig på Salsadans ... hahahaha ... trött som fasiken i ben, fötter, rygg och huvud ... följde jag med. En syn för Gudarna att se mig dansa salsa ... så jäkla urusel att till och med salsalärarna grät blod och gav upp att lära mig ... jag tappade stegen, takten ... ja, allt! Jag själv skyller på att jag var slut i huvudet och att jag hade koncentrationssvårigheter. . Men det var kul. Ännu roligare var det att få slänga mig i en lövhög på väg hem till syrran (jag sov hos henne).

... imorse såg hennes hall och köksgolv inte så rent och fint ut ... löv utspritt överallt, min "luddiga" poncho var full av dem också ... så kan det gå.

Förövrigt vaknade jag runt kvart i sju hur pigg som helst ... typiskt när jag kunde sova 11/2 timme mer innan resa till jobb ...

Måste blunda lite nu innan tåget är framme i Helsingör.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Hahaha, fasiken, det är svårare än man kan tro. :-O
Ami
,
Åh, salsadans lät spännande 😊rendahlispanien.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229