... oturen stoppades sen senaste inlägget, hur fridfullt som helst, pyssel i butiken och knep o knåp ... väldigt trevligt. Rana och jag ... mest Rana faktiskt, gjorde fjärilar till nästa skylting, jag själv var tvungen att ordna med internetshoppingen från kunder, packa, skicka, fakturera osv. Men helt plötsligt händer det ... att man också får klippa och klistra ...

Det var ju så att jag tyckte att veporna var lite tråkiga, så jag vill pynta till dem lite med blommor och fjärilar ... det är ju sommar nu!

Litet smakprov här ... men bara pyttelite

... och jag säger en sak ... Loreals nagellack, sjukt besviken! Efter knappt en arbetsdag ser det ut så här!

... okej, man kanske inte kan se så tydligt på denna bild. Men lacket spricker, blir fult, skavs av i plättar ... väldigt besviken på det kan jag säga. Jag hade för många år sedan samarbete med dem, mest hårprodukter och smink ... sminket är/var jag väldigt nöjd med på den tiden. Hårprodukter vet jag inte, jag är ingen frisör ... men var väl glad för det då. Skit samma ... jag köpte två nagellack från kinabutiken i Nueva Andalucia för knappt 2 euro ... de håller fasiken mycket bättre än Loreal för typ hundra spänn!

Skit samma. Bilden jag tog kan ju aldrig vara här!!! Nä, där kan jag aldrig suttit

... jag kan aldrig suttit här heller ...

... och inte här ...

 

... det mest konstiga i detta inlägg, är att det tror sig vara ensam ... fi fan vad taskigt att jag inte får vara med, med denna utsikt!

... jag har inte sett någonting!

Tack o Adjö säger jag ...

#blogg100

99/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Ops!!!
ogamotoga
ogamotoga,
Visst är det, lignt och skönt.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229