... farts inlägg. Lilla familjen i Aloha, Marbella är så himla unga och söta, de tre. De är verkligen skapta för varandra. Jag hade längtat så länge efter att få träffa deras bebis Hayden, och väntat (motvilligt) alldeles för länge. Fast jag kan säga att jag klappat honom en gång när han låg i ida's mage. Nu är han 7 månader och så söt och charmig ... Fast klart han stirrade ner mig, som bara så små barn kan göra, så jag blev lite nervös om jag skrämde honom eller inte ... men det löste sig ... se vilket leende han ger mig, eller var det kameran ... Ops!

... till slut vågade han krypa sig fram under bordet och började tafsa på mina ben, va?! vilken kille? att han bara vågade, ingen får tafsa på mig utan min tillåtelse ... sen vet jag inte vad som hände ... han var uppe i mitt knä, och jag tror nog han tyckte om mig ... Vad annar? Vem gillar inte mig när de träffar mig, hahaha ... Ok, jag vet en ... syrrans dotter, hon har väl skrikigt och gömt sig för mig sedan hon var liten bebis ... hon är sex år nu, fortfarande är det detsamma ... Ouch!

  

... här har vi stolta pappa Johan ...

  ... jag gick ut och inspekterade deras terrass och pool ...

... då undrade Hayden vart jag var och blev orolig, så han sa till pappa Johan att nu måste jag ut och kika efter den där "nya" tanten ...

... efter ett glas vin så tog vi en gruppbild med min selfiestick ... det var nog sista gången jag använde den under resan ... och självklart tittar Hayden på mig med beundrande ögon ... hahaha ....

... och sista bilden ...

Till slut var jag tvungen att åka ... men vi sågs snabbt en gång till innan jag åkte hem igen ... dock sov Hayden, men vi ska nog snart ses snart igen. :-)

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229