... så där himla ärtsoppssugen och man köper en sådan där "korv", alltså inplastad korvärtsoppa, istället för den bästa Soldatens ... har ingen sax i köket, kniven är borta, orkar inte springa 10 meter in i butiken pga rädsla av att bli stoppad av massa kunder som har tusen frågor ... det vill man inte riskera när man är så hungrig och sugen så man nästan exploderar.

Vanlig bestickkniv kom fram ... gick inget vidare, men när det väl gick, ja då flyger det ut en massa ärtgeggamojsa över hela micken, bord, telefoner och allt annat jux ... det blev som en explosion ... hade en kollega bredvid som skrattade så han höll på att falla ihop

Ni kanske kan höra mitt djungelvrål och svordomar där efter ...

Bilden gör sig inte rättvis, då det var way mycket mer än vad som syns ...

När dagen var slut åkte jag till Ängelholm, kallt som attan ... men varmt inomhus. Blev bara pizza, soffa, kaffe och vatten framför världens längsta film, kändes det som, då det envisas med miljarder 15 minuters reklam"snuttar" under filmens gång. Aldrig mer ska jag se film på TV4 ... The boddyguard somnade väl långt innan halva filmen gått ... jag lyckades hålla mig vaken. Wow!!!

Nu är hösten verkligen på G.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Inget annat val
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229