... igår, fanns det ett brev till mig ... ett brev som jag fick hjärtat i halsgropen av. Blandad med iver och skräck i min lilla kropp och knopp slet jag upp kuvertet ... okej, inget speciellt besked ... men jag och sonen fick oss ett gott skratt, så mycket att jag råkade kladda ner soya på det, ja, faktiskt så pass viktigt att jag blev nervös för det också, för det ska sändas tillbaka med min underskrift ... och hur snyggt är det med soyafläckar som inte gick helt bort? Ja ja, gjort är gjort ... men skit i soyan nu. Det vi skrattade över var den lilla skriften sidan på papperet. Aldrig någonsin har jag varit med om att någon "myndighet"skriver en extra rad på det här viset ... ... fast det är kanske vanligt nu för tiden, vad vet jag.

... Tiden går ganska fort nu tycker jag, lite för fort. Så fort Halloween är över kommer allt gå i rasande fart.

Nu är det redan mitten av September ... mer än det till och med ... och så är det en ny dag. Som ni flesta vet är jag allergisk mot fåglar. Alltså inte allergisk allergisk, utan mer allergisk för jag tycker de är så räliga, håller andan varje gång någon flaxar förbi, man vet aldrig hur mycket äckligt de flaxar loss och jag har ingen lust att andas in fågellöss och annat de har på sig ... gissa om jag näst intill går med blått ansikte, när jag går genom en flock stadsduvor och stadsmåsar ... örk, vad de är äckliga.

Men det såg ändå väldigt fridfullt ut där uppe på ledningarna, om inget annat var det en fin himmel medans jag väntade på bussen för ett litet tag sedan.

... Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Måste var så!!!!
Ama de casa
,
Jag gillar fåglar jag. Fast inte när dom flyger på en vid restaurangerna... Fast annars matar jag dom gärna nån annan stans: https://amacasa.files.wordpress.com/2014/04/82.jpg :-Damacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229