... men glömt bort i flera dagar, är det här som jag ska skriva nu.

Vill tacka er Läsare och framför allt alla underbara bloggare jag följer, fler lär det säkert bli ...

Vad skulle jag hitta på under all resetid jag har till och från arbete, vilket är ca. 4,5 timmar varje dag ... och tack o lov att internet finns, eller hur? Att ha en blogg och att ha möjlighet att få ta del av foton och text från Er underlättar tiden väldigt väl. För vissa dagar känns det ganska tungt, slitsamt och ensamt att pendla så som jag gör. Men med Er, med eller utan bloggar får jag många gånger stort leende på läpparna när jag läser vad ni skriver, både i kommentarsfält och i era egna bloggar. Får en värme i kroppen och känner en gemensamhet som många icke bloggare inte förstår. Så känner jag det, vet inte hur ni andra känner.

Jag vet faktiskt inte vad jag skulle gjort utan min "ÖgaMotÖga-blogg" ... spelat spel, läst skvallertidningar? Jag vet inte ... hemma skulle det förmodligen varit som det redan är, eftersom jag knappt har vaken tid när jag väl kommer hem på kvällarna, och framför allt inte på morgonen ...

Så nu skickar jag en Drottninglik Lördagspuss till Er alla

#blogg100

5/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Ibland kan man undra hur man tänkte när man går tillbaka och läser vissa gamla inlägg för år tillbaka ... framför allt språket.
christinetibratt
,
Tack själv för glada tillrop och uppskattning!christinetibratt.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229