Igår kväll råkade jag säga: "Imorgon är jag nog sugen på att ta en tidig promenad till stranden, innan det blir för hett. Ska försöka vakna i tid."

I morse blev jag väckt ca 09.15 ... jag ångrade nästan att jag nämnt morgonpromenad kvällen innan, ville soooova! Ni som följt mig med åren vet ju hur mycket jag älskar att sova. Men ... okej. Jag asade mig upp in på toaletten, borstade tänder och på med kläder ... struntade i att duscha och sminka mig.

Vid 09.30 travade vi ut hela lilla familjen.

In i "djungeln" ...

... vidare ut på mer gåvänliga vägar ...

... och se man på, se man på .... gamla Ambrosia har öppnat upp med ett nytt namn, Posidonia, ser ut att vara som det gamla konceptet ... bör kollas in en dag. Men minns att jag gillade Ambrosia, då det var olika "diskar" som man kunde beställa ifrån, som en saluhall.

Gick över bron och ut på Paseon (strandpromenaden/vägen ... underbar temperatur, varmt men inte för varmt ... shorts och linne var perfekt.

Junior vet också sina "vattenhål" som han stoppar vid när han är törstig ... han tycker det är så kul att dricka vatten från kranarna, trots att han vet att jag har hans vattenflaska med skål i väskan :-D

Igår när jag tänkte strandpromenad, menade jag en liten kortare runda .... men denna blev rätt lång och vi hamnade på Victor's Beach, klockan 10.45 var vi på plats ... första gäster och första ölserveringen ... Frukost! hahahaha ... ;-)

Det sopades och städades bort sand.

Älskar Victor's Beach! Så härlig miljö och mysiga människor som är där ... tyvärr har jag inte varit där så mycket i år som jag var förra året, ska bli ändring på det! :-D

Efter en öl och inget bad (jag hade bikini på mig för tanken var ju ändå att jag skulle passa på att bada när jag ändå var nere vid havet ... men kyckling som jag är blev det inget. Jag skyllde på allt; kallt, lite för vindigt, för rullande vågor, kan finnas maneter ... blah blah blah ...*sorry*! :-D ), vi gick vidare ... genom Puerto Banus ... och sa hej till stora vovven på avstånd.

Ut på paseon på andra sidan av Puerto Banus.

Tycker det är så fint med massa grönska och blommor på balkonger, likaså de i detta schabrak trots att jag inte är så impad av just denna byggnad då det varit massa razzia och så vidare där de hittat "inte så lagliga papper och annat" ... sen att det är någon arabisk kung, prins what ever som äger det skiter jag i ... men balkongerna/terrasserna är fina med sitt liv :-)

Gick genom Lola Flores (?)

Under tunneln och upp vid Casinot

Där trodde jag att jag skulle börja totalvägra att gå ... fiiii fasiken vad hett det började bli, jag började få ont i mina stackars hälar och nästan slääääpade fötterna bakom mig. Men bara att bita ihop och titta på de fina blommorna, hahaha ...

Blev nästan tårögd av lycka när jag såg El Dorado ... YES, äntligen ett litet stopp!

Delade supergod tapas ... de är de bästa på riktig spansk tapas tycker jag, så himla gott, ALLTID!

Efter att ha hämtat andan så travade vi vidare hem.

Strax utanför porten sade jag lite småkaxigt att nu minsann ska jag ner och bada i poolen ... he he ... blev det något? Näää, inte än iallafall. Det blev disk och tvätt +badade/tvättade hunden i hans enormt stora förtjusning, hahaha .... nja, jag tror nog han tyckte det var lite skönt iallafall där under duschstrålarna :-D Efter det blir han en knäppgök och springer runt som en galning ... ska "käka" upp mattor och allt han ser, hahaha :-D Gullplutten. Nu ligger han som en mer eller mindre döing i svalka.

Som sagt jag själv som skulle ner och ta mig ett dopp har fortfarande inte kommit ner, men det svalkar så friskt och skönt på balkongen så det finns liksom inget "måste" ;-)

Kortfattat, lilla promenaden till stranden blev en tur på ca 4+ timmar!!!! Nästa gång går jag själv!!! ;-)

Gillar

Kommentarer

Liza
,
Vilken underbar "liten" promenad! Skönt att gå innan alla kommer också. 😊www.silverholt.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229