... orkade inte vänta på att min privata hårstylist skulle få tid. Och som sagt (i förra inlägget) tog jag saken i egna händer ... runt 03.00 inatt, eller om det var tidigare ... vet inte. Ibland kan jag vara väldigt impulsiv, och då går det inte att vänta, jag måste bara få det gjort, snabbt som blixten i Dalarna.

Så detta är mitt nya Jag ...

Jag har ju haft ungefär detsamma flera gånger om, men aldrig så ljust. De flesta gånger hade jag även lugg, och jag hatar det. Satt hårmodell ett antal gånger förr i tiden och det spelade liksom ingen roll om det var svenska frisörer eller om det var frisörer från Irland, England ... alla klippte mig typ likadant ... lugg, väldigt kort page och färgade det mörkbrunt. Nu har jag gjort det på mitt egna vis ... kort, men inte för kort och INGEN lugg!!! Kommer också lägga i lite ljusare nyanser ... tänkte först på svart eller mörkbrunt, men jag vet hur jag kommer ångra mig, så jag låter bli.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Snyggt! Jag har inte varit hos frissan efter att en förstörde den helt. Jag klipper mig själv och och fixar slingorna. Page. Jag har aldrig passat i långt ändå. Fortsätt så. 😊divage.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Ja! Eller hur?! Det är bäst så.
IP: 82.99.3.229