... Alltså ärligt, Läsare ... aldrig någonsin, över alla hundratals gånger jag flygit till och från Marbella sedan 2011 (eller 2010), har det varit fullsatt på flygbussarna. Iof sig var det när jag kom ner ... men behövde bara vänta 30 minuter, och det kan man stå ut med. Nu när jag ska till flygplatsen ... är bussen full! Första gången det händer för mig på alla år. Så istället för bussen kl. 12.15 får jag sitta och vänta till 13.15!!! Det stressar mig en del ... pga att det är köcheck-in, även med handbagage ... vilket kan ta evigheter ibland. Sen ska jag genom säkerhetskontrollen också ... Gaaahhhh ... . Men jag försöker tänka att, istället för att komma till flygplatsen 2,45 timmar tidigare, för att sedan tycka jag är för tidig och hänga i baren i ca 45 minuter innan boarding ... så kanske det inte gör något att jag kommer en timme senare och gå direkt till boarding. Eller vad tycker ni? Jag är en väldigt stressad typ när det gäller tider och avgångar, helst vill jag ju alltid vara typ 45 minuter för tidigt, än fem minuter för tidigt. Tyckte jag var tidig dag till bussen, ca 35 minuter innan avgång ... men redan då var det fullsatt. Man kan ju önska att jag är den enda på planet och slippa alla golfare med sina miljarder väskor som ska på bandet i incheckningen ... så det går fort, och man slipper köa i en halvtimme eller mer ... fan!

Undertiden i väntan på nästa buss sitter jag just nu här och skriver. Och ärligt, aldrig har jag sett så många och småstressade människor på detta café ... vilket oftast är mer eller mindre tomt.

... innan dess satt jag på Zest ... skulle kanske åkt hit kl. 08.00 på morgonen istället för Zest för att vara säker på biljett

... vi får se vad som händer ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

iashemlis
,
Jag är alltid i tid och alltid tidigare än i tid. ☺ iashemlis.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Jag också, även denna gång ... men skulle kanske förbokat eller varit en timme tidigare.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229