Precis, Madre Mia what a hot ama de casa (inte du bloggerskan ) ... Jag ljuger lite om jag säger att jag är en ama de casa, hemmafru på spanska, för det är jag inte ... jag jobbar så som många andra, men jag har en önskan att vara just en ama de casa 😂.

Jag kommer inte göra en årsresumé som många andra gör, allt som hänt under året står i bloggen om man vill veta och jag är för lat för för en sådan resumé.

Jag kommer inte ge några nyårslöften heller ... vilket pjatt!

Det enda jag jag kan säga är att jag fann mina gamla glasögon ... jösses vad bra jag ser ut!!! Alltså ser bra ut genom dem ... klart och tydligt, jag har alltså gått i en "dimma" i flera😜 år för jag trodde brillorna var puts väck och varit för lat att gå till optiker och skaffa nya ... Jag är en lat människa så ni vet, inom mycket ... tycker om att vara lat och kommer fortsätta vara det.

Fiii fasiken, nu ser jag ut som en riktig lärarinna, ni som inte vet så är jag make-up lärarinna på en skola i Marbella ... med dessa brillor på får man mer pondus och förmodligen kommer jag gå in i min roll till 100%, ska bara inte glömma det röda läppstiftet också. Eleverna kommer INTE få det lätt nu, när jag kan se varenda liten detalj, hahaha ... 😂.

Mitt andra jobb är ju översättare för Momondo ... där passar ju även glasögonen in, jag ser väldigt viktig ut när jag sitter där och knappar på min dator och söker synonymer och annat. Problemet är bara att jag knappt ser något då, med glasögonen på ...

En sak till ... något jag borde göra i starten av 2019, men det är inget löfte ... det är att gå en selfie-kurs! Hur sjutton kan alla bli så snygga, värsta modellerna och allt ... jag blir obekväm och skakig, så de bästa bilder blir suddiga och jag har läst någonstans att man ska ha klara och snygga bilder för att få fler läsare .... jo tack! Klara fick jag, men snygga?

Okej ... kanske dessa faller någon i smaken och jag kommer tjäna mina första 10 miljoner på bloggen, samarbeten strömmar in och jag kommer vinna massa priser och bli världskändis ... bilderna är ju ändå inte suddiga 😂

Nä, om några timmar går jag in i mitt 49:de år ... HU! 😱

Vi hörs! Måste stryka till pannan lite nu, kanske det röda läppstiftet kommer fram också, jag får se ... det är ju ändå snart Nytt År.

Edit: Glömde ju säga: GOTT NYTT ÅR på er alla!!!

  • 406 visningar

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Jadu... Ama de casa är det bästa yrke jag någonsin haft! Men det är rätt slitigt, funderar på att skaffa hemhjälp... 😉
Nu fick ju du till dom där selfiesarna jättefint! Annars hade jag tänkt rekommendera den selfiekurs jag hade på bloggen häromdan:

https://amacasa.wordpress.com/2018/12/30/skyltsondag-avspeglat/
:-D
Fast jag tvivlar starkt på att den hjälper... Men den är åtminstone gratis 😃

God fortsättning
amacasa.wordpress.com/
Carita
,
Befriande skrivet som vanligt och underhållande!
Jag är också lat av naturen, men vissa saker måste göras (jobb för att jag ska få lön, och det är nog sånt du gör också) ... håller med om att nyårslöften är onödiga.
Vi fortsätter se bra ut! 😃
Gott nytt år min bloggvän!
debutsky.wordpress.com
IP: 82.99.3.229