Så skönt!

Många år sedan det endast var familjen som var samlade, inga pojkvänner/flickvänner, fruar, män, sambos ... bara vi tre "barn" med våra barn och våra föräldrar ... ja, djuren fick också vara med, föräldrars katt och brorsbarnens hund ... bara min knäppgök som fattades och syrrans katt.

Lite mat sades det ... blev lika mycket som vanligt, hahaha ...

Vi vuxna sa: Inga julklappar till oss tack ... men som vanligt låg det ändå tre paket framför mig till slut. Ett från Satan 😳, vad har jag gjort för att få ett paket från honom?!Det var inget farligt ... produkter för hemmaspa ... kanske Satan tycker jag ska ta hand mer om min kropp, eller att jag luktar illa, vad vet jag 😜

Lugnt gick det även till när det delades ut, inget stök och stim som det brukar vara ... man märker att två av dem är tonåringar, en på väg att bli och lilltjejen gör inte mycket väsen av sig heller ... min son är "vuxen" och är en lugn 20-plusare.

Som alla andra julafton som varit de sista åren, blev det sällskapsspelet Ryktet går, så himla roligt. Men oturligt nog hamnade jag bredvid en som ritar som en kratta och slarvar när han/hon skriver så jag kunde många gånger inte tyda vad som var ritat eller ibland inte ens kunde läsa vad jag skulle rita, hahaha ... men jag lärde mig att tyda ganska bra tillslut 😜, men mest synd om den personen, eftersom den knappt fick några poäng ... Själv fick jag full pott två gånger i raken, he he ...

Mycket av julafton tillbringades även i sofforna och fåtöljerna och lite halvslappt "spelade" mitt nya frågespel jag köpte härom dagen, fasiken det var ganska svåra frågor mellanåt.

Som sagt få bilder och väldigt lugnt. När kvällen var slut kröp jag under täcket, och hunden kom och höll mig sällskap hela natten ... sov ihopkurad i mitt ena knäveck, han är ju så pytteliten den hunden ... jag sov som en kratta och vaknade titt som tätt i rädsla av att jag skulle krossa hundrackaren, hahaha ... Stor skillnad på den och min Junior.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229