Sovmorgon till 12.00, hahaha :-D  Jag vet, jag borde få ett Världspris för sömn ... men det är ju så himla skönt att sova. Anyway, upp och hoppa din loppa sa jag till mig själv till slut ... brygga lite kaffe, fram med meloner, och chokladpudding (ja, chokladpudding får man äta till frukost när man är vuxen) ... ner under täcket igen och myser, andas frisk luft och lyssnar på smattret från småregnet. Så jag har det bra jag :-) .

Hade lite svårt att somna igår, trots att jag var så trött. Började sakna The Bodyguard väldigt mycket, och det kändes så tomt, och jag saknar hans prat om ditt och datt, och skratt. Nu saknar jag sonen ... längtar tills han kommer ner och hälsar på. Vet inte själv när jag kan hälsa på i Sverige, känns som om jag aldrig mer kommer komma tillbaka till Sverige, hahaha :-D

Tänkte jag skulle plantera om lite tomatsticklingar, har ju några kvar ... men det är lite småruggigt ute på balkongen, görs nog imorgon istället. The Bodyguard tyckte jag skulle prova odla ingefära, då jag i mörker och smålullig tände eld på hans som börjat få spröt ... trodde det var rökelser. Hahahaha ... :-D :-D :-D Tror det var samma kväll som jag flyttade hit ... så ganska trött var jag också efter resan. ;-)

Ska nog göra ett blogg inlägg  till skolan, de vill ju att jag skriver och fotar till deras blogg också en gång i veckan,  och det passar ju bra som denna dag. Hade vädret varit fint hade jag nog frågat Maria om vi skulle ses i Fuengirola och tagit bussen dit. Men men ...  nu är det inte det :-)

Arkivbild ... Skål Skål, Maria!!! Om du läser det här. :-D

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

surridurr
,
Själv vaknade jag mycket tidigare än dig. Nämligen 11.50. Fniss, du är verkligen en sömntuta!! Jamen den var ju rolig. Jag menar att använda ingefära som rökelse!!!! Hahahahahasurridurr.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Hahahaha ... så himla korkat. Hahaha ...
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229