Det är det bästa jag vet, precis som rubriken lyder, "ljumma och sköna kvällar". Nu VÅGAR jag säga på riktigt "ÄNTLIGEN".

Bästa jag vet är att sitta i tystnad, ro och lugn ute på balkongen på kvällarna (när det då inte är orkan här ute), vilket jag gör nu.

Blicka ut över bergen och havet ... fridfullt och skönt ... helt enkelt underbart.

Tidigare idag snöade jag in i mig själv och gjort armband, halsband och nu en halv choker, men orkar inte mer ikväll.

The Bodyguard tyckte vi skulle äta ute så vi gick upp till El Banco i Aloha Pueblo ...

Så himla skönt ställe att sitta på, jag och Junior brukar ju ta en sväng dit efter våra långpromenader för att vila ben och släcka törst.

Maten är supergod!!! Vi åt sallad med getost och spenat + lammkotletter som var himmelskt goda! Så gott!!!

Och varje gång jag är där kan jag inte låta bli att titta på ett av de målade husen som nästan flyter in bland blå himmel och moln.

När vi kom hem sleeet jag upp mina små paket som jag fått på posten ... tre av de "hundra" beställningar jag gjort har kommit. 10 st. "antika kulor, 60-70 turkosa kulor och 2000 st minismå glaskulor ... åh vad jag längtar efter resten!

Men vet ni? Nu har jag lust att bara sitta och njuta och göra ingenting här på balkongen ... igår satt jag fram till nästan 02.30 på natten, hahahaha ... tyckte det var så skönt och vägrade gå in.

Men godnatt på Er!

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Morgnar och kvällar är nästan bäst nu den här årstiden. Då är det ljumt och inte så stekande varmt 😊rendahlispanien.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Håller med! Mitt på dagen kan man knappt röra sig, hahaha ... men jag ska absolut inte klaga! Så sköööönt! <3nouw.com/marbellatanten
Carita Liljendahl
,
Du har det nog väldigt fint där borta 😊
Jag har lika bred utsikt över solnedgång men inga berg, jag kan låtsas att träden är berg!
Kram!
debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Underbart! Äntligen har sommaren kommit hit nu. Tog ett bra tag innan dess, mer än vanligt. 😃nouw.com/marbellatanten
IP: 82.99.3.229