... för enkelt, och inget bör tas förgivet ... kan kanske kännas tungt när man tänker på det, men vad vore livet om allt är enkelt ... skittråkigt troligtvis. Och mitt i det som kanske kan kännas "Gaaaahhhh" ibland, i det kan det också finnas en smula humor. Om man släpper på "Gaaaahhhhh" ... som exempelvis det här ...

En kollega cyklade en natt ganska full. Skulle cykla om ett par och missbedömer avstånd troligtvis ... krockar med en parkerad bils sidospegel, vidare in i paret som cyklade ... vad händer då tror ni? Jo, en megavurpa ... sönderskrapad arm, sår i huvudet, ont i käken och smått haltelotta pga höften/benet fick sig en smäll, såklart.

... En annan kollega ... är packad och inte sovit på hela natten. Druckit en flaska Jägermeister och "vet" inte hur det gått till ... Terrat mig med Hassan youtube-videos från 06.30 och förlåtelser denna morgon ... undrar om det kommer ett blomsterbud till butiken idag .

... färjan var väldigt sen iväg, insläpp till den vid tiden den ska lämna hamn. Jag hade min misstanke vem som arbetade ... yepp, det var slöfocken och sengångaren. Men helt otroligt att jag hann med tåget, två minuter innan avgång!!!

Livet rullar på som sagt ...

#blogg100

9/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Hahaaa - man fick sig ett skratt trots eländet! 😊 Umgås du bara med fyllon? 😉 ... och hahaaa... hoppas du förstår min humor!debutsky.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Man kan nästan tro det. Inte konstigt man är som man är när man tillbringar så mycket tid med dem på arbete.
IP: 82.99.3.229