Egentligen behöver jag inte vara stressad, har liksom ingen anledning att vara det ... men ändå har jag en liten stresskänsla inombords. Äntligen har jag lyckats packa resväskan, och jag tror inte den har övervikt, men det vet jag inte förrän jag väger den så klart. Så mycket saker men ändå så lite ... mycket kryddor, 15 st. påsar, stora påsar ... 10 olika slags och fem av samma sort, men faktiskt, det lilla kan man tycka det blir rätt tungt 😂, men det är väl det som kan användas + mina köksprylar. Resten är bara till mig själv ... lite kläder och mycket pärlor ... sen lite konstverk från Peter Arnesson ... sen lite "onödigt" ... som en Mucha affisch ... fast inte onödigt för mig då jag älskar Mucha's verk.

Jag har den andra från vänster på bilden här under, vet att de andra tre också ska finnas i huset någonstans men orkar inte leta uppe på vinden ... de bör finnas om inte mössen käkat upp dem 😣. Tycker de är så vackra och gjort det sedan jag var ett litet barn ... beundrade dem varje gång jag gick upp eller ner från trappan i huset och dessa fina hängde där längs väggen.

Junior lever loppan nu när tant är bortrest ... han tigger ...

... han är ute och ränner med kompisarna ...

... han har skaffat ett "bollhav" i badkaret 😱 ...

Jaja ... tur att tant snart kommer hem så det blir ordning och reda igen, hahaha ...

Kul att se några av mina macramé prylar kommit på plats ...

Och jag längtar tills jag kan sitta på balkongen igen och knåpa ... jag har ju laddat upp rejält nu med både trådrullar och pärlor i olika storlekar ... och faktiskt även träkulor så jag kan måla dem själv om jag har lust ... tjohooo!

År 2019 kommer bli ett mycket pyssligt år, både med det ena och det andra ❤

Gillar

Kommentarer

Carita
,
Härligt! Du lever nu det liv du vill, känner jag.
Inte för att jag förstod var du hade varit (resan med kappsäcken) men jag kanske är dåligt påläst 😊
debutsky.wordpress.com
MarbellaTanten
,
Ja, det där "skräck"steget att lämna allt bakom mig och flytta till Marbella är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Inte fasiken trodde jag att det skulle bli så bra!!! Var beredd på att flytta till Sverige igen efter ett halv år ... men nu har det gått två år och mer och mer prylar från mitt gamla bohag får följa med ner 😃 Älskar det!!! <3nouw.com/marbellatanten
Catharina
,
Gott nytt pysselår då fina du. Så härligt att du fått till livet så bra där nere i Marbella. Man ska göra det man vill, vara där man vill och hänga med dem man vill. Livet är för kort för att inte levas precis så som vi vill. Nuet är det viktigaste. Kram!www.cathscornerblog.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229