... skulle kanske lära mig mer av det här ... mitt första försök var att leka till en ministripp ... hahaha ... jag är ju ingen illustratör, men men ... här blev resultatet ...

  

Jag skulle sminka på en fashionshow idag. Kl 10.40 var jag på plats. En genomgång hur make-up och hår skulle vara. Klart vid 11.00 ... sminkningen skulle inte börja förrän 14.00 och showen starta kl. 17.00-20.00 ... men jag drog mig ur det hela. Kändes överflödigt med make-up artister, 9 st på 10-12 modeller ... ehhh ... nja, vi skulle även delas upp, att några skulle enbart lägga foundation, några läppar och ögon och några fixa hår, det vill jag inte gå med på, antingen gör jag hela make-upen eller ingen. Hår kan jag överlåta til någon annan om det skulle vara, men njäää ... inte mitt arbetssätt faktiskt om jag ska vara ärlig. Och det spelar ingen roll, för även om vi skulle göra en full make-up med hår så skulle vi muor få en modell var, ev två för ett par stycken ... och jag tyckte att det skulle ta för mycket av min tid ... att vara där så många timmar för att göra en make-up på ca 20 minuter.

Jag har dock inget att förlora då det var frivilligt = inget betaljobb.

Det enda som är synd är att jag missade en fotograf jag gärna skulle vilja träffa, men hoppas att det blir en annan dag  :-).

Jag träffade modellen Linea från Etoile Models, det var himla kul att se henne igen och små prata ... hon skulle gå på catwalken ... så himla vacker är hon.

Nu blir det snart kycklingklubbor ... det var länge sedan.

ÖgaMotÖga

 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229