Just det!
Det hände en hemsk sak onsdagskväll på väg hem från jobb.

Satt på ett café och pratade med systeryster. Reser mig upp av någon anledning och ser kvinnoskiten hade skapat en stor fläck på min klänning utan något tecken på det. Trots skydd och allt!
Pinsamt värre!!! 😢

Försökte tvätta bort och tack o lov hade jag en klänning på mig som inte har något fram eller bak, så jag kunde vända om den, så "lilla" fäcken såg mer ut som en spilld tefläck eller något på mitt knä.

Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Tur var att det bara satt två personer på stället och att jag träffat nyblivna mamman som äger stället, som jag innan händelsen fått fin kontakt med.
Herre Gud!
Why Me!!! 😔

Morgonen efter, efter småkramper i magen under natten, gick jag upp som vanligt, byter plopp, in i duschen...sen kom det! Fors av "skiten" över badrumsmatta, handuk och sovtröja som låg på golvet.

Jag nästan skek rakt ut: Neeeeej!!!!

Slutade i smågråt framför Maria och Felicia, för jag kände mig så dum!
Ringde jobb och berättade att jag inte eller vågade komma pga detta.
Sista man vill göra på nytt arbete 😢.

Maria tror det är slutskedet på kvinnoskiten och klimakteriet börjar sätta igång.
Hon har varit med om det samma.

Det är så klart inget man ska skämmas för, inget man kan rå på. Men jag skäms ändå.

Här i Spanien, om man arbetar på ett spanskt företag behöver man gå till sin husläkare där man bor och få papper/intyg och anledning till varför man inte jobbar, trots bara för en dag, så jag var tvungen att åka till San Pedro, låååångt från Benalmadena.

Åkte från Benalmadena vid 13.00 när magen lugnat sig lite... Varje stopp/byte jag gjorde var att springa in på något ställe och byta "propp", galet jobbigt!

När jag väl kom ut från min nu husläkare var klockan över 19.00!!!!

Har ju aldrig behövt besöka husläkare under dessa 2,5 år jag bott här.

Så nytt besök idag, fredag, för att få det så kallade baja/alto... Fick vänta ca två timmar från min utsatta tid för att komma in
Helt galet!

Men nu är det gjort!

Så istället för att bara vara hemma en "skräckdag", var jag tvungen att vara hemma två 😔.
Men med detta intyg får jag fullt betalt ändå, fast jag får lite skuldkänslor av att varit hemma två dagar istället för en.

Tänkte visa bilder under min färd och så, men jag orkar inte just nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229