... japp, då var vi här ... ute på balkongen. Vårt utomhusvardagsrum kan man börja kalla det som. Väntar på att mobilen ska fulladdas, sen pinar jag iväg för lunch på Centro Plaza, och vidare ner mot Puerto Banus för en lång promenad. Fast det känns lite smådisigt just nu, trots att solen är framme ... förmodligen kommer de dismolnen försvinna om en timme eller så. Funderar om jag ska gå till "sköldpaddsparken" inne i Marbella, och se om allt står rätt till ... Skölpaddspolisen Sophie .

Hade assvårt att somna igår kväll ... tror jag låg vaken till ca 03.00, det var så varmt! Så i timmar låg jag och tittade på vloggar på youtube, tills det sved i ögonen. Vaknade vid 07.00, gick upp en sväng, men lyckades somna om i två timmar.

Om jag ska vara ärlig, så grämer jag mig lite för gå till paraden ikväll ... den stora folksamlingen. Det är en hel del polishelikoptrar som snurrat runt här under förmiddagen, vilket jag får lite obehag av, samtidigt som jag tycker är bra att de gör. Men ni vet, det som hänt lite varstans ... det har satt små spår, vilket jag inte gillar. Man vet ju aldrig. Jag mer eller mindre avgudar spanska polisen, både local, nacional och guardia, de har råkoll och är synliga mer eller mindre överallt ... vilket skapar trygghet och de är väldigt hjälpsamma om man behöver hjälp ... som att finna rätt väg/ställe om man behöver det . Men som sagt ... man vet aldrig vad det finns för galningar där ute, som kanske "missas" pga folkmassa. Vet att dessa tomtar inte ska skrämma mig, men det finns ett litet fack i ärthjärna som är på glänt.

Nog om det ... poolen här nedanför börjar fyllas med folk och jag tror jag snart är redo att lämna hemmet för ett par timmar

En gammal arkivbild.

Ha en trevlig påsk!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

inte fan gör det det
,
☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️☀️ låter härligt!intefangordetdets.wordpress.com
Antonia
,
Jag har alltid tyckt att det borde finnas fler poliser på gator. Men jag kan inte se så fler än innan. Glad Påsk! divage.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229