Överallt läser jag om att folk redan har börjat julpynta, och måste erkänna att julpyntsuget hos mig är snart över toppgränsen ... men jag har bestämt mig för att INTE börja förrän nästa helg!

Så sugen att gå till marknaden på Centro Plaza och kolla om de har ljung ... för det ska jag ha på balkongen i min macramé planthållare ... den är tom nu, måste ta in mina basilikaplantor för det är nog för kallt för dem att vara utomhus just nu.

Nästa lördag går jag dit och kollar, har de inte så får jag väl åka till San Pedro och besöka Garden center Linda Vista och se om de har.

Julstjärna vill jag också ha, de är ju så fina!

Såg att de säljer sådana nu på SuperCor för knappt 4 euro, stora rackare och inte de små ... håller mig där också, ska inte tjuvstarta!!

Något jag kan kolla redan nu, är om batterierna i ljusslingorna fortfarande fungerar. Brukar linda dem runt balkongräcket, blir himla mysigt då, då den är så liten. Förra året plockade jag massa "granris" från komposthögar vid lyxvillorna, fast i år har jag inte sett att trädgårdsmästrarna har rensat och klippt buskar och träd, så det blir nog inget av det ... dessutom var det galet tråkigt och jobbigt att plocka undan det när säsongen är över.

Sonen ville inte ha en ödla i sin nyckelring, han vill ha en groda ... grrrr ....

  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Jag blev också sugen på lite ljung, det är ju så fint. Jag skulle bara vilja ha ngt litet pyssel som lyser upp lite på bordet.nouw.com/solochsaltavindar
Liza
,
På onsdag är det studiedag och då kör vi igång med julen här hemma. Jag gillar att börja tidigt, det är ju nu innan jul det är som mysigast, sedan plockas de bort efter nyår. Men alla är vi ju olika. 😊www.silverholt.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229