Läste min bloggväninnas inlägg på sin blogg Sol och Salta vindar om Julbord hon ska på i Benalmadena, ligger mellan Marbella och Malaga. Gud vad jag blev sugen på julbord! Egentligen är jag inte så där stormförtjust i julbord, men nu, detta år, är jag faktiskt väldigt sugen på det.

Åker till Sverige för ett litet besök över jul och nyår, till min fina familj. Tänkte då eventuellt passa på att finna ett billigt julbord i Helsingborg eller Helsingör i Danmark, billigt är för att jag inte vill betala en förmögenhet på grund av att jag förmodligen inte kommer äta så mycket.


Skulle även vilja åka till Bakken som ligger i Klampenborg utanför Köpenhamn och se deras julmarknad ... tyckte jag läste någonstans att detta är första året de har julmarknad, vilket jag tyckte var konstigt. Skulle kanske ha danskt julbord där, två flugor i en smäll 😁

Har varit på ett dansk julbord med buffé en gång tidigare för ca 9 år sedan och minns att jag tyckte det var så gott, mycket mer "ätbart" för mina smaklökar än det svenska.

Det ska bli härligt att komma till Sverige i ca två veckors tid, det har ju snart gått ett år sedan jag var där sist. Strosa runt i Helsingborg, Helsingör och vem vet ... kanske jag tar en tur till min gamla hemstad Köpenhamn och träffar mina gamla kollegor där?

  • 140 visningar

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Så det är en Sverigetur på gång? Härligt 😊
För min del är det nästan fem år sen jag var i Sverige... Tiden går fort!
Hoppas du hittar ett smarrigt julbord när du är där, eller varför inte söka upp ett redan nu? 😃
amacasa.wordpress.com/
MarbellaTanten
,
Oj, 5 år!!! Ja, hade jag inte haft min son där hemma och alla andra hade jag förmodligen inte åkt dit 😃
Försöker få med sonen för julbord, men vi får se hur det går ... lutar mest åt det danska nu faktiskt, på Bakken.
nouw.com/marbellatanten
SOLOCHSALTAVINDAR
,
Oh så mysigt det hade varit att åka till Sweden. Jag ska faktist åka i januari en sväng och sen j april för att förlänga passen!🤗 Det var riktigt trevligt med julbord..önskar bara man kunde äta och dricka mer😂nouw.com/solochsaltavindar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229