... vidare från Victor's beach blev upp till Studio 68 ... jag var vrålhungrig!!! Beställer förrätt och världens godaste varmrätt (thailändsk inspirerad) ... tror ni jag kunde äta upp allt?! Nääää, fick ner förrätten, varmrätten blev knappt hälften ... min mage kurrade, men det gick inte få ner mer ... ni vet den galna värmen, där det ser ut som om man precis kommit ur duschen ... gaaaahhhhh. Det blir liksom to much när ansikte och kropp nästan droppar av svett, som om man doppat huvudet i en vattenskål.

Tack och lov känner de flesta i personalen mig, inte så där superbästisar, men tillräckligt att det blir lite mer än bara kundmöte och personalmöte. Så jag fick en stor fläkt som kylde ner mig. Fast även den kunde jag inte äta mer än vad jag gjorde ... så mycket kokade min kropp av värmen. Jag kände mig dum att jag åt så lite som jag gjorde, och bad om ursäkt miljarder gånger, för det var fantastiskt gott. Kockarna sliter som djur där inne i köket och försöker stå ut. Likaså personalen som är fantastiska. De borde få pris för det.

Sällskapet som jag tycker om och respekterar mycket som person, en underbar människa ... ärlig och vänlig. Satt vi med honom i flera timmar ocg gaggade. Nu är det så, att han är en person som jag liiiite är rädd för att fota. Så inga selfies med honom inte .

Men vi tog en liten tur, i hans bil till ett annat ställe ... och nej, han drack ingen alkohol för han hade bilen. Så förståndig är han, vilket man ser väldigt ofta att folk inte är där nere

... det var så sköööönt att åka i denna bil på kvällen. Fläktarna som kom var underbara! Så jag frågade om han kunde köra mig hem till Sverige eftersom jag skulle resa dagen efter ... men det ville han inte ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Så härligt att det fläktar lite i en sån bil 😊rendahlispanien.wordpress.com
IP: 82.99.3.229