... men den här kylan gör mig extremt trött. Tror det beror på att jag går och fryser så gott som konstant hela dagarna, och kroppen förbrukar all energi den har till att försöka få en varm ... eller inte att frysa. Vilket då jag tycker att det är slöseri, för det går ju inte så bra ... bättre då att låta mig ha lite mer energi kvar i kroppen så jag slipper vara så förbannat trött. Och det spelar ingen roll hur mycket eller hur lite kläder jag har på mig, fryser vilket som. Igår somnade jag redan strax över 21.00, och sovit som en stock fram tills klockan ringde 06.00 ... Har inte ens vaknat av att telefonen ringt vid 22.30. Man kan inte mer än längta ännu mer till Marbella och The Bodyguard... även om jag gillar snö och tycka det är vackert. Och jag bör inte klaga på det jag har ... jag har det ändå lyxigt med jobb (här i det kalla landet) och två Världar jag kan pendla mellan. Och det är faktiskt inte alla som har det.

Men just nu vill jag till ...

... men sitter fast här ett tag ...

Fast dagar och veckor går fort, så det är bara att sköta det man ska sköta här i det kalla ett tag ... sen lämna det för några dagar och vara där jag tycker bäst om att vara.

Godmorgon!

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Förstår att du längtar tillbaks till sol och värme! Men skönt ändå att du kan "pendla" lite fram och tillbaks 😊 Ha en bra fredagrendahlispanien.wordpress.com
Ama de casa
,
Skönt ändå att du har möjlighet att åka ned relativt ofta i alla fall! :-)amacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229