... för er, Läsare. Kommer säkert låta helt konstigt och verkligen cocobanan i vissas öron. Kan börja lite så här att lilla vovsen somnade in idag ... jag var verkligen förberedd på det. Lika mycket som jag varit med om släktingar som somnat in, en del på ganska korta mellanrum mellan varandra, vilket känns småjobbigt ... men så är det. Den jag mest fått tårar över är lilla vovven. Just nu känns det som när mormor dog. En smula chock. Men mormor dog bara huxflux ... lilla vovven visste jag att det skulle hända vilken dag som helst. Så jag trodde verkligen på mig själv att jag var förberedd. Jag sörjde mormor i många år, grät i många år när jag tänkte på henne. Just nu känns det som om det kommer bli lika med vovven. Men det var inte det jag ville berätta ... Det jag vill berätta är om en dröm jag hade för ca en vecka sedan. Jag och en bloggare som har bloggen https://debutsky.wordpress.com/ började prata/skriva om drömmar. Där skulle jag berätta för henne den drömmen, men kom av mig pga av bussbyten och så där. Drömmen var:

"Jag befann mig vid en hamn med många båtar. Jag seglade ut till havs. Där ute någonstans såg jag mamma som ropade på mig. Jag hoppade från typ små runda träbrickor och sa jag skulle hjälpa henne. Men havet var så stort och jag flöt iväg mer och mer ifrån henne. Jag var rädd för hajar. Jag skrek ganska glatt att jag skulle komma tillbaka. Där kom det hemska ... jag skulle simma till en annan träbricka eller båt för att få hjälp. Precis när jag kommer ner i vattnet och börjar simma, så ser jag stora vita kringlande maskar/ormar ... blev jätterädd och höll på att drunkna ... " Då vaknade jag.

Dagen efter på väg till arbete ... var jag tvungen att kolla det här i drömlexikon, har skrivit det i ett annat inlägg ... kort sagt betydde det "stor sorg eller dödsfall ... arv av mycket pengar! något i den stilen, minns inte riktigt där ... men det var trist att läsa om inget annat. Två dagar efter åkte morsan in akut på hjärtavdelningen, kom hem efter 2,5 dygn ... frisk som en nötkärna nu :-D ... nu, ca en vecka senare dog hunden ... Där undrar jag om drömmen försökt säga mig något ... om det har varit en typ av sanndröm, kanske en omedveten känsla som jag inte känt i verkliga livet ... men har vetat om ska hända som jag har förträngt ... iof. så är det ju väldigt svårt att förtränga och tro det är omedvetet när man är medveten om det ... fast mamma var faktiskt en överraskning att hon blev inlagd. Hunden visste jag ju om att han var en gammal krake och döden lurade bakom hörnet. Bäst att sluta här, innan det blir mer rörigt än vad det redan är ... :-)

Sista bilden på gamla Foxis (Fox), synd bara att jag har lilla Charlie i knä här ... men just nu orkar jag faktiskt inte leta upp en annan bild. Tror nog Fox förlåter mig för det, han vet ju att jag älskar honom, och försökt vaka över honom inatt innan bortgången ... han är ju ändå med där i en hörna ... :-)

#blogg100

10/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Varmt deltagande i sorgen! Aldrig roligt att förlora en familjemedlem. Drömmar kan innehålla mycket. Mest tror jag nog att det är hjärnan som bearbetar allt som vi upplever under vakentid. kacsmamma.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Troligtvis är det så oftast. ☺
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229