... att bloggaren Ama de casa har rätt i sin kommentar i mitt förra inlägg där hon skrev: "Du ser! Morgonpigghet straffar sig direkt ..." . Jag var ju så pigg när jag vaknade, och det var kanske inte så bra då som Ama skrev.

Det började ju med att bussen gick sönder mitt ute i ingenstans, och vi passagerare fick snällt vänta tills en annan kom. Kom till jobb ... sätter på vattenkokaren för kaffet (kaffekokaren är sönder) och fixar kaffet ... visade sig att kaffet var kallt, jag hade glömt slå på on-knappen ... ni vet väl känslan när man får något i munnen som inte smakar som det brukar . Räknar pengar och fixar dagsrapporter, klart det fattas pengar från kortterminalen, gaahhhhh ... bara att lösa det mysteriet, jag vet nu varför och hur, så kan det bli med nya och de blir kanske stressade om de råkar knappa in fel, och då blir det mer fel, inget att göra åt, bara vara tålmodig . Sen var det dags för frukost, ägget var lite löskokt, så fin kladd på byxan, yoghurten stänkte överallt när jag öppnade locket, över kavaj, blus, byxor, händer och ansikte .

Till slut blev det lunch ... jag var ganska sugen på kebabbox ... ... vad händer då tror ni? Jom den där jefla plastgaffeln knäcker sina "ben" efter fem omgångar och jag kunde inte hitta dem i den där sörjan ... ... bara att slänga skiten ...

... väntar bara på nästa sak kommer gå mot mig ... säkert någon skyltdocka som kommer ramla över mig så jag får hjärnskakning eller nåt.

#blogg100

99/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

inte fan gör det det
,
Skaffa genast nya! Tänk vilka följder det får att du ser lite sämre......;-)intefangordetdet.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229