... om gårdagen som blev lite kaotisk med borttappad mobil och klackar på skor som gick sönder ... så tar jag lite nu från morgonen.

Fy fan vilket oväder vi vaknade till!!! sjukt mycket regn och fruktansvärda åsksmällar, tycker jag som absolut INTE gillar åska ... bergen gör ju det inte bättre heller. Skakar fortfarande av oro och skräck. Oron är att planet hem ska vara inställt, har varken tid eller råd med det. Än är jag inte på flygplatsen, så vi får se när jag kommer fram ... om jag kommer fram.

Taxin hemmifrån till busstationen i Marbella var den mest längsta och skräckfyllda resa jag varit med om här nere. Chaffören var nog lika orolig som mig, och körde väldigt försiktigt. Men vi var tvugna att ta kringelikrok vägar, omvägar, genom olika urbanitioner, så "platta" vägar som möjligt. Undvika viadukter osv. Det stod övergivna bilar lite här och var som gått sönder pga regnet, vatten på vägarna ... det forsar!!! Mer eller mindre överallt. Poliserna gör att för att hinna med att spärra av vägar på olika ställen.

Golfbanan som man kan se från vår balkong kan man simma i nu, eller paddla runt med en eka ...

... det tog verkligen emot att gå ut i regnet, men var ju tvungen ...

[wpvideo fUubKLsF]

Bilderna gör sig kanske inte så rättvisa, lovar att det var mer än man kan se ...

Måste gå nu så jag hinner med flygbussen, och flyget.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Antonia
,
Johanna
,
Ja vädret har verkligen ändrat världen över! Hoppas du kom hem till Sverige helskinnad!kacsmamma.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229