Fick ordentliga pain killers av Anna i förrgår, de spanska är inga att leka med, hahaha... Igår morse tog jag en, de är så starka att jag mår illa av dem.
Morgonpromenaden med Junior gjorde det inte bättre. Jag var klökfärdig redan och Junior började spy... där trodde jag att även jag skulle kasta upp. Men hans kräk var inte pga piller och kvinnoskit, tror det var för han fick smaka på äpple kvällen innan... Om det inte var sympatikräk 🤣.

Nåja, allt är frid och fröjd igen med allt.
Jag har gjort sex nya stjärnor och börjar fundera om jag ska göra någon väska eller något till mig själv för att bryta av "produktionen" lite.

När vi åt på tennisklubben Brother's Bar... Blev galet sugen på hamburgare! Världens godaste gör de! Bara så ni vet 🤭
Tänk att Mc Donalds tar ungefär 70 spänn (?) för Big Mc meny... här får du för ungefär samma pris men så mycket bättre... mycket, mycket BÄTTRE!

Just det... under denna fantastiska "måltid" sa The Bodyguard rakt ut: Jag kan göra äppelpaj sen". Mina öron höll på att ramla av! 😲🙄🤗
Han höll sin plötsliga mening.

Så himla god blev den! Med massa vaniljsås och kaffe till... Enda nackdelen var väl att jag fick någon slags sockerkick och kafferus att jag inte kunde somna förrän vid 03.30 inatt + massa drömmar när det väl lyckades att det just nu känns som om jag sovit nada 😜

Nya stjärnorna är här under...

Vi hörs!

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Äpplepaj med vaniljsås,, oslagbart😍nouw.com/solochsaltavindar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229