... passar jag på att göra nada hemma. inomhus. Nördig som jag är gjorde jag lite collage med några bilder, vilket tog sin lilla tid. Tänkte visa er gamla och ni nya läsare mina favorithak i Marbella:

1. Victor's Beach, ligger längs strandpromenaden mellan Marbella och Puerto Banus (favorithaket, där man bara sitter och är och glor på alla andra tossingar).

2. Pedro's Beach, ligger längs strandpromenaden mellan Puerto Banus och San Pedro ... Älskar att sitta i skuggan där, lugnare än Victor's Beach, och så mysigt.

3. Mantra Lounge Bar, ligger i centrala Marbella nere i hamnen. Personligen tycker jag det är det bästa hamnstället, det är lugnt och skönt ... där kan jag sitta i timmar och stirra mig blind på segelbåtar och strosande människor.

4. La Bodega del Mar, sjukt god tapas!!! Ligger i centrala Marbella längs strandpromenaden. Ser kanske inte speciellt ut, men jeeezus, deras Tapas! Plus att varje gång jag varit där har servicen varit perfekt ... och man vill aldrig sluta äta.

5. Japanen i hörnan, heter den inte! Ärligt så vet jag faktiskt inte vad den heter ... har liksom alltid kallat den Japanen i hörnan. Kanske den bara heter Sushi&Bar???  Ligger i en hörna på Centro Plaza, Puerto Banus/Nueva Andalucia. Jag har cravings efter deras Sushi ... kan knappt sluta äta. Personalen är trevliga och föriktiga, alltid glada. Utsikten är det inte heller fel på ... La Concha på ena sidan och havet på den andra ... Lätt att drömma sig bort där.

6. El Dorado, ligger i Nueva Andalucia. Lättsamt ställe, och jag älskar att sitta där och småäta deras små tapaser som är super goda, bra priser och allmänt trevligt ställe, med småprat med "stammisarna" ... snart ska jag dit! :-D

7. Studio 68, ligger uppe vid Aloha Gardens, Nueva Andalucia ... God mat, man får mycket mat ... vill man ha ordentlig maträtt och inte bara små tapas så går man dit. Supergott, och kockarna de har ofta jeeefla mycket att göra ... väldigt duktiga är de, supermenkockar skulle jag vilja kalla dem. Alla som jobbar där är trevliga, sociala och proffsiga.

Det var de sju stycken, så klart finns det en del andra ställen jag brukar gå på, men har inte så många bilder från de ställena ... eller rättare sagt jag orkar inte sitta och knåpa ihop fler collage. De andra ställena är bl a: El Jardin, Bar Six, Sinatra Bar och en strandbar som jag inte vet namnet på och bla bla bla :-D :-D :-D ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Och det finns fler ...
Ama de casa
,
Det blir ett och annat barbesök, alltså... 😊amacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229