... satt med The Bodyguard och hans mor, blev jag lite sugen på att skaffa mig en surfplatta ... en sådan som hans mor, Kerstin har, The Bodyguard har precis köpt sig en ny fast Apple ... jag vill inte ha Apple, jag vill ha en vanlig och billig ... som kan bli min resekompis och bloggkompis.

Ni flesta vet nog att jag ofta bloggar från mobilen, i de flesta fall under min pendling, jobb och när jag är i Spanien. Den enda gång när jag bloggar från datorn är när jag är hemma i Sverige ... orkar liksom inte släpa med den överallt, för stor och tung tycker jag. Det ska vara enkelt att ta fram och slänga ner i väska. Jag tänker inte använda den som en "bildbank" ... bilder kommer jag fortfarande ta med min mobil, och från den för över dem till wordpress ... sedan blogga från en lite större skärm. Det är tanken.

Har ni erfarenhet av att blogga på surfplattor/ipads? Och om, fungerar det bra? Vet ni något bra märke? Vad ska man välja? Såg en Samsung som fått höga poäng ... den kostar strax över 1500:- ... är snål även där, vill absolut inte betala mer än 2000:- och det inklusive fodral.

Help!!!!

#blogg100

83/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Jag har en liten samsung som jag köpte för att ha som läsplatta. Funkar superbra! Fast bloggar... Det gör jag till 99,99 % från laptopen. Den får följa med överallt och är inte ett dugg tung och besvärlig att släpa på. Förmodligen för att det är Anders som har den i sin rygga... 😃amacasa.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Borde skaffa mig en Anders. 😉
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229