Från Las Vegas körde jag en dag till Grand Canyon, och passade då på att se Hoover Dam ... eller jag och jag, det var nog mer ressällskapet som ville se .... ni kan ju själva se hur road jag ser ut på bilden är under, hahaha ...

Nåja, man får väl passa på när man ändå har vägarna förbi. Det är ju inte varje dag man hamnar på det stället, som nu snart 7 år sedan.

Bilfärden fortsatte ...

Raksträcka ... nästan ingen trafik och förbi lyxvillor (skoja bara, förlåt mitt lilla skämt).

Ibland fick man stanna för fyrbenta varelser som struntade i övergångsställen.

Jo, jag stannade innan kameran kom upp ... tog en paus i körandet.

Efter pausen in på den "räliga" vägen. Ärligt så var den inte alls kul att köra på, sladdar uppstod hur lätt som helst, grus/småsten rullade under däcken, dammoln och lösa hästar dök upp ... tror fasiken inte körde mer än 10km/h ... livrädd att någon krake eller nötkreatur skulle hoppa upp mitt framför bilen.

Man får inte köra själv hela vägen upp till utsiktsplatsen, utan det är en buss man ska ta från typ turistinformation, minns inte vad den heter ... inte så svår att hitta då man kommer rakt på den efter en bit på grusvägen.

Väl framme beskådade jag "Örnen" Eagle Point.

Skywalk höll jag mig ifrån faktiskt ... vågade inte gå ut på den.

Lägg märke till de två galningar på den högra bilden, jag höll på att svimma av förskräckelse där, hahaha ...

Det är fantastiskt och maffigt att se och vi var där till solnedgång, då bussen skulle ta alla vi som var där till "trygga" vrån.

Sen var det bara att köra skräckgrusvägen där man knappt såg någonting framför sig. Det var ju en aning fler bilar som körde "hem" .... fy för den lede. Ibland var jag tvungen att stanna och vänta in att dammolnen lade sig, för att kunna se knappt två meter framför sig.

Riktigt obehagligt!

Minns inte alls vilken tid jag kom tillbaka till Las Vegas igen ... sent iallafall.

  • Resor
  • 196 visningar

Gillar

Kommentarer

srilankaadventure
,
Skulle så gärna vilja åka tillbaka dit för att verkligen få uppleva Grand Canyon! Vi var bara ett par timmar. Jag skulle vilja vandra på en vandringsled eller åka på Coloradofloden. Tycker att det var så vackert!nouw.com/srilankaadventure
MarbellaTanten
,
Det skulle jag också vilja, så häftigt!nouw.com/marbellatanten
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229