Dagarna rusar fram, så jag hinner knappt tänka en tanke så är det nästa dag.

Har absolut inte hänt något spännande eller något speciellt. Jag jobbar på skolan, kommer hem och knåpar ... men i söndags, igår, var jag helt utmattad så jag sov mer eller mindre i ett dygn! Var så trött!!!
Vet vad det beror på. Mitt vanliga jobb (inget problem), men jag har varit en aning för mycket med macramé projekten jag håller på med, har drömmar om det, knåpar som en galning på min fritid, och det är faktiskt inte bara att knåpa ... det ska räknas också ... hela tiden! Där av tror jag min trötthet kom ifrån. Strax efter att trådarna tog slut ... och jag kan inte knåpa mer på den jag håller på med. Måste köpa en rulle nystan till ... slutsålt i kinabutiken! Där av slappnade jag av ... vilket ledde till min "sömnsjuka" jag hade igår + galna värmen, sena nätter pga knåp och då avslappningen.
Nästan färdig ...

Galen som jag är kunde inte låta bli att påbörja en ny ampel ...

Ja, så manisk kan jag bli 😔
Men jag har lovat mig själv nu, att ta det lugnt med det jag gör ... hur kul det än är. Sova bort ett helt dygn är ganska onödigt, eller hur?

The Bodyguard fick ut mig i lördags och vi provade Sushistället här nedanför ... Shiro's.

Kan bli mitt nya favvoställe när det gäller sushi. Så gott, bra personal ... och deras wasabi, jösses det var sting i den WOW! Precis i min smak!

Sen ska vi inte prata om efterrätten ... Jag som inte äter efterrätter så ofta säger så här: "WOW WOW WOW!!!" Har nog aldrig ätit något så friskt och gott i hela mitt liv! Kommer tyvärr inte ihåg vad den heter.

Kommer helt klart gå dit igen! 😍

Vad mer? Jobbat i slow motion idag och en av mina elever är så vacker så jag nästan döööör av avund! Otroligt vacker hud och när hon får make-up blir hon som rena rama supermodellen ... jag säger: "Släng dig i väggen Naomi Campbell, här är en som är ett strå vassare!"
Osminkad här ... men behöver hon? Nääää! 😍

Hon är bara inte snygg, hon har en fantastisk kreativitet också.

Nog om det ...
... igår brann det utanför La Dama de Noche, tror jag det heter, kan också vara La Dame ... 😂 ... strunt samma ... men då såg det ut så här (bild tagen från Facebook) ...

... imorse till jobb och när jag gick hem från jobb såg det ut så här ...

... heeeela dagen har de hållt på! Förmodligen något elskåp som tänt eld, jag vet inte. Det enda jag vet är att vi hade strömavbrott ett tag igår ... likaså skolan.

Men tur att allt är ordnat så jag kunde koka pasta när jag kom hem idag.
Kall pastasallad med räkor och keso, och stekta paprikor sidan av ... så gott!

Jag föredrar att paprikorna får som en blåsa som spräcks i oljan än att ha dem supergröna ... men massa vitlökssalt i olivoljan och flingsalt när de är färdiga ... MUMS!

Gillar

Kommentarer

Catharina
,
Shiro´s var ju lite ku då dotterns fd hund heter just Shiro:) Jädrar vad du pysslar och står i. Du är grym!www.cathscornerblog.wordpress.com
Carita Liljendahl
,
Mycket vackra hantverk! Men allt har sin tid, och även om det är terapeutiskt att knåpa kräver det där helt tydligt också energi. Bra att du har möjlighet att vila ibland.debutsky.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229