Ni vet, jag är inte van vid att vara så ensam som jag är just nu ... så jag tar alla chanser jag får att möta upp de få vänner jag har här just för tillfället, vilka är få ... men det känns också tillräckligt :-) Jag "känner" några spanjorer lite ytligt som gärna pratar, men det är inte samma sak, för det första är de halvkassa på engelska och jag är megakass på spanska ... hahahaha :D

Efter denna dag känner jag mig nöjd ... mer än nöjd! Efter ca fyra timmar hängandes inne i Old Town i Marbella så är jag nu hemma och fixat inför morgondagen ... Ordnar till lunch för imorgon, handlat kaffe, mjölk m.m. som jag kan ha stående i skolan ... för dyrt att käka ute varje dag, även om jag får 10% rabatt på ställen runtom ... packat ner sminkpenslar, ordnat papper inför nya banken imorgon ... och ja, lite så smått och gott :-)

Och vet ni vad?! Danskjeflarna har öppnat en glassbar eller vad det nu kan vara ... mitt inne i gamla stan! Kolla här bara! Det var Anders som visade mig den, och gissa hur GOTT det luktade när vi gick förbi ... MÅSTE dit en dag och provsmaka :-D ;-)

ISVAFLEN!

Anyway, vi tänkte gå ner till strandpromenaden, men det blåste för mycket ... så vi gick upp till gamla stan igen och satte oss på "mitt" tråkställe som det är egentligen men som jag ofta hamnar på när jag är där ... medans jag väntade på min buss hem.

Varför den kvinna ler så mycket och stirrar in i min kamera, det vet inte jag? Kanske jag såg helt kokobanana ut? Jag vet inte ... Känner inte henne.

Anders var också väldigt glad ... just denna bild mer glad än vanligt, för han visste min buss snart skulle köra och han var sjuuuukt sugen på vin och ville hem till sin terrass ... han körde bil så han blev stoppad i sitt drickande :-D :-D :-D Och han och hans donna bor ju en bit bort ifrån oss ... inga bussar går dit då de bor i "bergen" ... Hehe ... ;-)

Nä, nu ska jag avluta här och försöka somna så jag är pigg och alert imorgon. ;-)

Börjat storma som in i bomben här också ... begriper mig inte på vädret här nere ...

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Det är förmodligen en av Marbellas lugnaste bar ... på dagtid iallafall. 😊
Carita Liljendahl
,
Allt fixar sig, och du fixar allt! Danska glassbaren är kanske ändå inte så illa som att hitta svenska köttbullar eller något typiskt finskt på en semesterort, sånt man vill slippa då man reser men som somliga turister ändå kräver 😃debutsky.wordpress.com
IP: 82.99.3.229