... sangria sedan år 2011, med mamma i Torreblanca/Fuengirola ... då jag hyrde lägenhet där i en månad. Nu är det dags igen, 6 år senare med The Bodyguard i Nueva Andalucia. Fast han ligger i sängen och jag ute på balkongen I väntan på att mina kotletter ska tina och bli marinerade ... med min special marinad. Utan curry denna gång ... jag älskar ju curry, men The Bodyguard tycker nog det blir tjatigt i längden, så bäst att låta bli . Lat är jag och köper färdig blandning .

Vilket fall som helst. Jag är smått förälskad i Aloha Pueblo, men vet också att jag skulle få myror i benen, mer än vad jag redan har, av att bo där uppe ... men fiiiiifasiken det är mysigt där uppe.

Gillar de sköna färgerna på husen ... pastell och vackert.

... lekande barn med bollar ...

... fina fontäner ...

... utsikt över berg ...

... spegelbilder, där en blir en och en halv, eller ego i ett stort ego ...

... smala vackra gränder ...

... fina dekorerade väggkeramik ...

... ståtliga kaktusar ...

... och annat ...

Min kraschade rygg hade sin egna symfoniorkester när jag gick hemåt, den knaka, braka, gnisslade och hade sig ... en stund trodde jag att även knäna skulle vika sig, så det blev snigelfart hem kan jag tala om. Något som piggade upp mig var detta finmålat hus i blått och vitt. Ni vet, de flesta villor här är vita, allt ska vara vitt känns det som, därför blev jag glad av att se det här

Har en hel del andra bilder, men de kan vi ta en annan dag.

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Sangria, läskande härligt! Blå himmel, sol, gamla trapport - I love it!debutsky.wordpress.com
pillanstrong
,
Tummen upp för sangria pillanstrong.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229