... inte hänt så mycket. Vädret är skönt, men det är ganska kalla vindar, man får hålla sig i lä om man vill vara varm och inte frysa. Angående arbete osv sitter jag och väger fram o tillbaka. Det sista jag var på verkar vara hyfsat bra, men är lite osäker, men det finns ett annat företag som jag säkerligen kan börja jobba för, känns inte helt omöjligt, och jag har suttit och pratat med vd:n och två anställda lite om det, de verkar vara ett störtskönt gäng i min ålder, och det känns som att jag känt dem i flera år ... så jag tror jag kontaktar dem. Väntar tills på måndag, då jag ska träffa bloggaren Maria förmodligen imorgon, Lördag eller Söndag, och höra hur hennes kontakter är. Så vi får se

Hittade till en ganska nyöppnat svenskt ställe i centrala Marbella, som heter Monkey Bar. Dit kommer jag gå till fler gånger .

Gillar deras inredning, speciellt de här vildsvinsstolarna

... och den stora lampan i hörnan.

Barnen lekte medans föräldrar satt på aw. Barnen tillhörde en spansklärarinna som jag kommer träffa igen för spansklektioner. Väldigt trevlig, lugn och jag kände mig trygg med henne när jag försökte prata spanska, tror jag kommer lyckas med det spanska språket ganska snabbt med henne.

Idag står städning här hemma på schemat, och nya chilisar. Senare ska jag nog in till Marbella och titta på gänget när de har en spelning på en klubb. Jättekul!

Vad gör ni en sådan här fredag?

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

surridurr
,
Måste fråga........har du tittat noga i ditt schema? Jag tror nämligen att städning hemma hos mig också borde ingå, eller? Fnisssurridurr.wordpress.com
pysbloggen
,
Inget av det därpysbloggen.wordpress.com
IP: 82.99.3.229