... mycket att skriva om. Har haft förkylningshuvudvärk hela dagen och känner mig allmänt hängig/nere ... har en konstig känsla i kroppen som jag inte tycker om .

Har jobbat typ non-stop hela dagen för att få klart skyltfönstret, tog lång tid denna gång. Lagom till en halv timme innan stängning blev det klart. Mycket klippa, klistra, dekorera ... fram och tillbaks med somriga produkter ... tänka färg, tänka glädje, tänka barn, tänka vuxna, tänka sommar, tänka balans, tänka målgrupp (vilket är för alla, barn som vuxna), tänka rent, tänka ögonfallande ... ja, ni vet. Det är ju knappast att bara slänga upp en massa om man vill skapa djup och saga i skyltningen.

De få timmar imorgon jag har kvar på arbete måste jag göra priser, rensa lager, göra beställning och ja, en massa småsaker ...

Så just nu om jag ska vara helt ärlig ... så den där Marbella turen jag ska göra känns så där. Vet inte om jag kommer vara så på allerten som jag brukar vara. Men det kanske vänder, när jag väl är på plats. Bara det att den känns motig och jobbig med själva flyg och allt. Vi får väl se vad som händer ... väldigt mycket försent att ångra sig nu.

Fast helst av allt vill jag bara sitta ensam, lyssna på musik, måla, och dricka vin i ett dygn, så som jag känner just nu.

Kan vara att jag är i något känslomood, som jag faktiskt inte vet om jag har rätt att ha eller om jag bara är trött och förkyld. Men det känns som om något inte stämmer, något/någon är ivägen för mig.

Det blir inga bilder idag, har inte ens haft lust att visa upp något.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

gunnardeckare
,
Förkylning och mycket jobbande är ingen bra kombination. Var rädd om diggunnardeckare.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Jag försöker så gott jag kan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229