Mitt första jobb som grillmästare på en privat fest i en übermodern villa längs Golden Mile.
Kom dit strax efter 17.00 ... installerade mig i köket och började dekorera ihop förtugg till de 11 norrmän som skulle njuta av min mat.

Visste inte vart jag skulle göra av smågafflarna så jag pickade ner dem i meloner ... vet inte om det är korrekt att göra så, men jag gjorde det ... vi säger; Nytänkande 😁.

Jag hade ett tidsschema ... höll det bra, förtugget var jag klar med 30 minuter tidigare än satt.
Där efter kan jag känna att jag borde haft assistent!
Potatis skulle kokas, kotletter marineras, kycklingspett skulle göras, sallad, fläskfiléspett vilket inte hanns med, det blev istället skivor, gick lika bra det, tror faktiskt att det var bättre.

Tiden började springa iväg ... blev lite stressad! Hann inte dekorera guldfaten som jag ville, potatisen fick vara kvar i kastrullen. Jösses! Ett tag kände jag mig en smula misslyckad.
Upp med allt kött och grejer på takterassen ... och började grilla.
Samtidigt dekorera upp vindruvor, ost och ännu mer melon som eftersnacks.

Bakom min rygg skålades det och smaskades. Tror nog köttet och spätten blev bra, norrmännen skålade för mig och apploderade, sa att maten var kanon ... och det tror jag på då allt nästan var slut när jag väl var färdig.
Men som sagt, om jag någonsin ska jobba med liknande igen ... då ska jag ha hjälpreda som kan hjälpa till att dekorera fat medans jag grillar eller gör annat 😁

Nåja ... helt fädig var jag när jag kom hem vid 22.30 tiden.

Ikväll blir det jobb som sminkös på Victor's beach. Vad som exakt ska göras vet jag inte, vad det är för jippo vet jag inte heller ... det enda jag vet är att, tror jag, någon fest med bohemtema och att smink och penslar ska med 😂

  • Mat
  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer

SOLOCHSALTAVINDAR
,
Så otrolig fint det ser ut😍😍🤗 Bra gjort och kul det blev så lyckat!nouw.com/solochsaltavindar
Liza
,
Vilka himla fina frukt/kött fat du gjorde! Heja dig!www.silverholt.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229