Vädret skiftar ju väldigt. Igår rena rama sommarvädret och idag grått och varning för regn ... vädergudarna kan inte komma riktigt sams. Grrrr ....

Så vi hoppar tillbaka ett par dagar. Ut i jungeln 😉 och leker en lek ... Hitta Junior.

Kan tro det era blindgökar ... jag zoomar.

Över lilla bron och spanade efter sköldpaddor, ingen i sikte.

Gick en lång runda i jakt på något att äta .... allt tycktes vara stängt ...

... om man nu skulle bli så hungrig att man skulle kunna svimma, ja då finns det förstås citronträd och apelsinträd man kan palla ... men det gjorde inte jag.

Förbi gala tjurfäktningsarenan och där byggs det för fullt nu. Den ska fyllas med butiker, barer, restauranger och annat skoj. Inte en dag för sent att det fixas något där, istället för att den ska stå tom och lämnad till sitt öde.

Eftersom vi inte hittade en enda restaurang eller café som hade öppet så hamnade vi som vanligt på Centro Plaza och Japanen på hörnan ... samma runda där, California Rolls och Dumplings.

Junior var extra busig en dag så han fick sitta i barnstolen hos Fabio .... han var kanske lite spänd på att få bli klippt ....

Hemma sitter han mest i solstolen och spanar efter inkräktare.

Måste faktiskt säga att jag tycker det är rätt skönt med detta gråväder idag, för min kropp känns rätt så mörbultad efter promenaden igår, hahaha ... men så härligt!

Blir en lugn "hemmadag" idag, kanske jag skurar golv eller nå't.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229