... att jobba idag måste jag erkänna. Fast det gick och tiden gick hyfsat fort. Ska skvallra en sak som fick mig i asgarv. Det handlar om kollega Fred. Han var otroligt stolt över att ha slutat röka, vilket han självklart ska vara. Det är bara det va ... att han gick till 7-eleven och expediten slänger fram ett gult paket King eller vad det var. Fred säger då till henne: Nä, jag har slutat röka. Jag röker inte mer. Hon svarar då: Nä, det har du inte alls. Du var ju här i Lördags och köpte cigg. Där blev Fred tyst och köpte ändå detta paket  ... För han minns inte att han köpte ett i Lördags pga liiiite för många öl. Nu röker han igen .... Jag tyckte det var jätteroligt! Skadeglad kanske ... Just det att hon säger till honom, det där Nä, det gar du inte alls. Kan säga det att denna tjej har råkoll på sina kunder ... det är samma med mig. Jag hinner knappt komma in så ligger ett paket menthol cigg på disken. Så om jag nu ska sluta röka så är jag nog tvungen att hitta en annan 7-eleven.

Ett tåg var väldigt klottrat, och jag som är så snabb med min kamera, så hann tåget börja rulla iväg ... suddsudd ... måste ha en återställare tror jag. Tur det är Fredag.

#blogg100

11/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Per-Anders
Per-Anders,
Fredag is da shit!
Rolf
Rolf,
Kan se detta framför mig på Systembolaget."Nä,jag skall ha alkoholfritt idag,har slutat dricka.Det har du inte alls,här har du din flaska renat" Det lär nog aldrig hända:-)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229