... kan bero på att jag inte somnade i tid, utan pratade med The Bodyguard för länge och för sent igår. Jag är jäkligt hungrig på en Hot Dog, kan bero på att jag inte ätit eller druckit vatten på många timmar (måste ha en fort som bara den).

Färjan var sen i hamn så jag trodde jag skulle missa tåget. Tji fick jag, ingen Hot Dog, vilket jag önskade. Upptäckte att jag hann med tåget på knappt en minut ... Hot Dogen får vänta, kanske smakar ännu bättre om ca. 50 minuter ...

Brände gommen som in i h*****e igår ... ungsbakade klyftpotatis kan få vem som helst att vilja avsluta livet. Blåsan har spruckit under natten, och nu känns det som om jag har stora köttslamsor som hänger och dinglar i truten, och det gör asont. Undrar lite om jag verkligen kan äta en Hot Dog?

Folk ser extra sura och trötta ut idag. Jag är däremot inte sur ... men trött. Det är Tisdag, min värsta dag i veckan.

Jag är mer än nöjd med kläderna jag fick igår, dock fattas det två par skor, en tunika, en blus och en klänning. Ingen följesedel heller. Dyker säkert upp en vacker dag, hänt förr, men kommit en aning för sent.

Den stora inventeringen är idag på jobb. Bra tycker jag, för jag orkar inte vara social idag ... inte innan min Hot Dog iallafall.

Jag saknar The Bodyguard, solen, värmen och Marbella galet mycket nu. Så jag nästan exploderar ... Väldigt spänd på att se Malaga under ett dygn också, vilket vi ska till ... en lite så där avvikare från vardagen och det "vanliga".

Jäkla skitväder ute. Trodde våren och sommaren var på väg ... Nu verkar det som om hösten kommit. Vädergudarna har hoppat över den vackra årstiden ... de få dagar som den visar sig. Tur som f** att Spanien finns.

Här är Hven. Bilden tagen igår, i en liten smula bättre väder.

... vet att ni är lite småblinda så jag zoomar ...

... nu är det nog med detta trams. Måste underhålla Hundraåringen ... bara han inte nämner korv nu, minst av allt French Hot Dog!

#blogg100

50/100

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

ogamotoga
ogamotoga,
Jag fick ner en också utan problem.
Ama de casa
,
Det där lät inget vidare... Aj, aj, aj! Men en korv kan man alltid få ner på nåt vis 😉amacasa.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229