Lördag ...
Två nätter har jag kunnat sova utan att ha vaknat till pga smärta i arm och axel ... minns inte sen jag kunde det sist.
Så nog fasiken har massagen hjälpt ... underbart!
Rygg och nacke känns otroligt bra och mjuk ... dock vet jag att det behövs mer behandlingar och att jag ännu inte ska belasta ryggen och axlarna. Vila råds.

Jobba på skolan måste jag så klart göra, men tackat nej till annat sminkjobb idag ... dumt eller bra då det är för ett tv program här i Spanien? Jag säger bra! Vågar inte riskera att arm/axel och rygg blir knas igen innan de är helt "friska". Måste lyssna mer på min kropp.

Trivs otroligt bra med mina nya kollegor ... proffsiga, kunniga i sina yrkesroller och mycket "dålig" humor, precis i min stil.

När Saint och Luie kommer igång så blir det mycket skratt 😂. Likaså Arisha ... hon ser ut som en förvirrad mus ibland, hahaha 😂

Det där med extremvärme upp till 50 grader i Portugal och Spanien som jag läst om i svenska tidningar ... njaaaa ... don't worry! Vi på kusten har skön bris och vi kommer inte att dö eller tuppa av.
Dis på förmiddagarna, till och med nu klockan 14.30 ...

Anledningen till diset skyller jag på Saint, han bolmar för mycket 😂

Efter jobb igår gick jag över gatan och kollade in ett ganska nytt ställe, Posidonia, som tagit över gamla saluhallen Ambrosia som konkade för ett par år sedan.
Väldigt fint ställe och gigantiskt! Trodde att Posidonia var som gamla Ambrosis ... men icke. En enda stor restaurang är det.
Blev väldigt förvånad av att ett glas vin inte kostade mer än knappt 3 euro 🙄

Angående värmen. Det är varmt, så varmt att jag vissa gånger tar av mig mina sandaler och går barfota i skugga, vilket kyler ner en då plattorna är svala ... där emot åker sandalerna på fort som attan när jag kommer ut i solen ... stekhett på plattorna.

Annars händer det inte så mycket ... funderar på om jag ska ta Junior till hundparken i Marbella imorgon ... eller nu?

Gillar

Kommentarer

Carita Liljendahl
,
Fint att du inte behövt lida av extrema värmen!
Och bra att massagen hjälpte, jag tror att du vinner på att gå på sådan minst varannan vecka 😊
debutsky.wordpress.com
IP: 82.99.3.229