... jag blir tokig på mitt hår. Saknar det långa och lite ljusare ... finns det ingen dunderkur så det växer snabbare? Ibland tänker jag på hårförlängning ... men nej! Har haft det två gånger förr och sagt aldrig igen båda gångerna, det blir bara besvärligt när egna håret växer ut. Och jag har haft två olika metoder på det där. Lika bra att bita ihop och vänta tills det egna kommer till en bra längd, eller hur? Men något jag kommer göra så fort jag kommer hem är att tona mitt hår ... rött! Fast om det blir rött är en annan femma, jag kan ju alltid försöka.

Annars ser jag ut så här i grått hår, vilket jag absolut inte vill ha. Inte ännu iallafall ... det grå får vänta tills jag är 70-80 år något i den stilen, de grå som tittar fram nu döljer jag så gott jag kan

... blåste upp ett dussin ballonger med helium idag, det var lite stressigt faktiskt då jag arbetade ensam hela dagen (sjuka o bortresande av de andra), och galet mycket folk!!! Ikväll är det en stor 20-talsfest i Köpenhamn ... jag ska inte dit. Fast många kunder tyckte jag skulle följa med men det går ju inte. Jag blandar inte kunder med nöje kan jag säga.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ami
,
Fast jag tyckte det var ganska snyggt på dig 😊rendahlispanien.wordpress.com
ogamotoga
ogamotoga,
Du skulle bara sett i riktiga livet, då peruken är för stor för min lilla ärthjärna. Men tack!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229