... full fart på arbete de sista dagar, KUL tycker jag! Webshopen plingar mycket och många packningar och faktureringar har gjorts ... en del sitta på arslet framför datorn.

Jag har lagt ett "suddfilter" på denna bild för att skydda kunder med tlf.nr. och e-mail ... inget bra om man skulle läcka ut det, eller hur?

... vilket fall som helst, så är det en dröm som jag minns jag hade i natt, som stannat kvar i huvudet och jag fattar ingenting ... i och för sig, vem gör det med drömmar?

Om Ni orkar och har lust kan Ni ju läsa här en kortfattad historia ...

"Jag var på arbete, precis stängt och låst in dagens pengar i kassaskåpet. Då rusar det in rånare/terroister, jag med Rana försökte gömma oss i ett köksskåp, vilket vi självklart inte fick plats i. Rånarna slet tag i detta tunga kassaskåp och skrek: Ut härifrån och göm er!" Jag klättrade upp på en jättehög lastpall. Sen såg jag bara massa människor springa förbi, och jag var jätterädd.

Sen helt plötsligt ser jag mig själv någonstans, där det är helt tomt. Jag gråter så mycket ... inget mänskligt gråt ... från mina ögon rinner/forsar likt Niagrafallen från vart öga. Mitt ansikte finns som en närbild med fallen från ögonen ... men hela mitt ansikte och kropp var genomblött av tårar."

Konstigt kan jag tycka ... för när jag vaknade vid 05.45 så kände jag mig superpigg och glad!

Skit samma. Min syster lade upp en bild på Facebook som jag tyckte var/är en av de vackraste jag sett ... och den är gjord av henne ... jag blev glad.

ÖgaMotÖga

Gillar

Kommentarer

Ama de casa
,
Gillar dom nöjda fingrarna 😊amacasa.wordpress.com
Ami
,
Drömmar kan vara riktigt otäcka ibland! Men vad glad man blir av de kramande fingrarna 😊rendahlispanien.wordpress.com
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229