Som ni minns ... ja ni som är mina trogna följare såklart ... vägen till jobb mötte jag ju schnauzers, vilket är väldigt ovanligt så där tre stycken inom tre-fem minuter.

Vad tror ni händer sedan? Efter arbete?

Vi går ut ... in till vårt Hundcafé som jag kallar det ... vad möts vi då av?! JO, ryskans två svarta schnauzrar, hahaha ... det har verkligen varit en schnauzer dag idag 😂 ... och alla minischnauzers.

Ryskans har jag träffat för flera månader sedan med sina små monsters, Junior var inte med då ... vi bestämde att vi skulle träffas igen, men som ni vet, inget händer ... inga tel.nr. eller annat.

Nu möttes vi av en slump, och så KUL! Hahaha ...

Undrar om hundar känner av sin egen ras eller vad, mötet gick så lugnt och stilla till ... tiken kissade på sig lite men det är okej 😂

Sen var det kul att studera dessa hundar ... tre stycken schnauzer på samma minicafé. Jösses, de beter sig exakt lika dan't! Kan knappt höra skillnad på vem som grymtar eller skäller på förbi passerande, hahaha. Nu behöver jag inte skämmas mer när Junior grymtar och skäller, det är normalt för den rasen! Men Junior var faktiskt mer tyst än han brukar med dessa andra två ... de spanade ....

Junior lade sig ner med frambenen i kors och såg till att de andra två skötte sin plikt .... inga främmande här inte! 😂

Leo, ni vet den gigantiska Tibetan Mastiff som är Juniors kompis (eller vet inte mer om dom är, Junior har satt den enorma hunden på plats och vägrar leka med honom, men de är vänner och kan "sova" bredvid varandra) ... vilket fall som helst så kom Leo och hans husse förbi. Jag och Junior hälsade på dem, mycket kel och gos ... men den ryska kvinnan ville absolut inte ha in Leo i caféet, vilket jag tycker är lite fel ... för Leo hade kunnat sitta med oss, mig, The Bodyguard och Junior som satt vid annat bord ... jaja, vet inte vad jag ska säga .... onödigt att bli nervös innan man vet.

Dessutom har Leo's husse bra koll på honom ... och jag ... och Junior.

Roligast är nog är att dessa schnauzers ser så fruktansvärt hjulbenta ut!!! Jag trodde det var något fel med Juniors ben, men de ser sådana ut! Hahaha ... Junior tröttnade på att ha koll på andra hundar som sagt .... och den ena av dem andra ville leka ... Junior suckade och lade sig till rätta medans en av de andra stirrade på honom non-stop i ca 5 minuter .... jag skrattade så mycket.

Väldigt svårt att förklara för någon som inte kan om hundar ... men vi som kan är hela historien så korkad.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229