Precis som rubriken lyder, fortfarande grått. Det till och med regnade igår kväll ... när ska det sluta? Kan undra varför jag flyttade till Spanien då Sverige verkar ha bättre väder än vad vi här på den så kallade solkusten har .... vilket skämt! Hahaha ... 😜

The Bodyguard kom iallafall hem igår vid 21.00 efter sin repning i studion och var glad. Han och José är verkligen ett bra team när det gäller musik. Ni som inte vet, eftersom jag är ny här inne, så skriver och spelar min sambo musik ... en sak av de miljoner saker han gör. José är en ganska ny bekantskap som är en riktigt tvättäkta artist, inom skådespeleri och sång ... han är ett proffs! Kan återkomma mer om det i ett annat inlägg.

Men kan iallafall avslöja att han har huvudrollen i en gigantisk musikal som kommer pågå i två år i Madrid. Längtar att få se den! Antingen nu i Granada eller i Madrid. De har mindre föreställningar just nu i olika städer runt om i Spanien som ett startskott kan man kanske kalla det, innan Madrid ... det är där det stora verkligen händer.

Har bara sett honom improvisera på scen två gånger, men han kan verkligen agera och har en röst som få har.Vilket fall som helst så gick vi till Studio 68 för lite mat ... hamburgare, vilket ledde till fler öl än vad man egentligen behövde, men man stöter på människor hela tiden och då snackar man hela tiden, och glömmer bort tid och rum ... tur man inte glömmer bort vart man bor och att man har en jycke som är med 😁.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229